58ayhan' Alıntı:Belki yakın zamanda sizlere sürpiz yapıp yollara düşe bilirim
Murat kardeşim çok sağol bir yerlerde karşılaşmak umuduylaZMURATA' Alıntı:Geçmis olsun Ayhan Bey.
levent kardeşim çok sağol idare ediyorum dünkü rotgende %60 bir kaynama var boyundan omuza doğru yeni bir bandaj verdiler onu takıyorum aynı sırt çantası gibi yani saten çokta zorlamıyorum sadece araba kullanıyorum sıkıştığım yerde sol eli fites takarak idare ediyorum gerisini sağolsun eşim kabin amiri yapıyor.Malesef çok sıkılmıştım bana bir morel oldu bayramda Didim akbükte olacam şu anda kuş adasındayım.Saygılarımlaburalpdi' Alıntı:sağlığınıza kavuşup, sizi tekrar yollarda görmek sevindirici, selamlar
Çok sağol canım hemşerim doğru ne kadarda bir birimizi tanımasakta yinede bu camiya yani Gezenbilir ailesiyle sizin gibi ve diğer değerli dostları bir araya getirerek tanışma fırsatı verdiler bize.Değerli dostum inşallah bir yerlerde karşılaşıp hasret gideririz.Saygılarımlateginalp' Alıntı:saygıdeger hemşerimize her ne kadar tanışmak nasip olmasa da cok cok geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.
Geçmiş olsun ayhan abi. en kötü günün bu olsun.
İnş bir daha allah kaza bela vermez.
Saygılarımla