58ayhan rumuzlu Ayhan bey'in geçirdiği kaza

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan abolgi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 56
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,818

Etiketler
Ynt: 58ayhan rumuzlu Ayhan bey'in geçirdiği kaza

58ayhan' Alıntı:
Belki yakın zamanda sizlere sürpiz yapıp yollara düşe bilirim

Ayhan Bey, motokaravanınızı satmadınız diye anlıyorum... ;)

Sağlığınızın iyiye gitmesine de sevindim. :smiley:

Cavid Sezen

sağlığınıza kavuşup, sizi tekrar yollarda görmek sevindirici, selamlar

buralpdi' Alıntı:
sağlığınıza kavuşup, sizi tekrar yollarda görmek sevindirici, selamlar
levent kardeşim çok sağol idare ediyorum dünkü rotgende %60 bir kaynama var boyundan omuza doğru yeni bir bandaj verdiler onu takıyorum aynı sırt çantası gibi yani saten çokta zorlamıyorum sadece araba kullanıyorum sıkıştığım yerde sol eli fites takarak idare ediyorum gerisini sağolsun eşim kabin amiri yapıyor.Malesef çok sıkılmıştım bana bir morel oldu bayramda Didim akbükte olacam şu anda kuş adasındayım.Saygılarımla

saygıdeger hemşerimize her ne kadar tanışmak nasip olmasa da cok cok geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.

Geçmiş olsun ayhan abi. en kötü günün bu olsun.
İnş bir daha allah kaza bela vermez.
Saygılarımla

teginalp' Alıntı:
saygıdeger hemşerimize her ne kadar tanışmak nasip olmasa da cok cok geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.

Geçmiş olsun ayhan abi. en kötü günün bu olsun.
İnş bir daha allah kaza bela vermez.
Saygılarımla
Çok sağol canım hemşerim doğru ne kadarda bir birimizi tanımasakta yinede bu camiya yani Gezenbilir ailesiyle sizin gibi ve diğer değerli dostları bir araya getirerek tanışma fırsatı verdiler bize.Değerli dostum inşallah bir yerlerde karşılaşıp hasret gideririz.Saygılarımla

IMGP5909.JPG

IMGP5912.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR