5000 lbs elektrikli portatif winch 12v

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan egemen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 37
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,494
Ynt: 5000 lbs elektrikli portatif winch 12v

kerimakkis' Alıntı:
Egemen bey Benimkini ayırmayı unutmayalım ;)

Kerim Bey merhaba;

vinciniz kargo edilmişti. Bu gün kargo kontrolü yaptım şu an şubede bekliyormuş yarın size ulaşacakmış. İyi günlerde kullanın.

Etiketler

wastiee' Alıntı:
merhaba, vinç pratik duruyor.

kullanılacağı zaman araca nasıl sabitleniyor?

özelliği araca monte olmamasıdır.
u kilit ile araca sadece bağlıyorsunuz. ister öne ister arkaya. vincin halatını da sabit noktaya. bu kadar.

Daha kuvvetlisi var mı? getirir misiniz?

Ağırlığı ne kadar?

Marka nedir?
(Kalitesi dağ başında kullanacağımız için çok önemli takdir edersiniz)

Kargo için Teşekkurler Egemen Bey,

Urünü muhtelif seferlerde deneyen arkladaşlarımız var ben 1 ton luğunu denedim gayet randımanlı ve kaliteli urun egemen beyde urununun arkasında duran biri alan herkese hayırlı olsun..

Egemen Bey vinç elektrikli derken aracın çakmağıylamı çalışıyor, detaylı bilgi alabilir miyim ?

Merhaba
Bağlantı akü üzerinden yapılıyor 2mt kablosu var akü başlıklarına bağlanıyor toplanıp akü yanında kalabiliyor
çakmaklıkta olabilir,ama bu pek tafsiye edilmiyor,çakmaklık kablosu yetersiz kalıyor ve aşırı ısınma olabiliyor
saygılar

kerimakkis' Alıntı:
Kargo için Teşekkurler Egemen Bey,

Urünü muhtelif seferlerde deneyen arkladaşlarımız var ben 1 ton luğunu denedim gayet randımanlı ve kaliteli urun egemen beyde urununun arkasında duran biri alan herkese hayırlı olsun..

Egemen beyden kesinlikle şüphemiz yok...

Sadece arazide zor durumda kullanmak için olan bi cihazın kalitesinden satın almadan önce emin olmak istiyorum, bu da doğal değil mi?

Araçlarda kullanacağımız vincin ve strepinin en az 1.5 katı olması gerektiği söylenir...

Benim aracım 2 ton ve üzerine... dolayısı ile min. 3 ton yatayda çekecek vinç gerekiyor...

Hatta battığım bazı çamurlardan 9 tonluklar bile zorlanıyor bazen....

Daha kuvvetlisi olsun, kalitesi beni tatmin etsin, ağırlığını öğreneyim, CiDDi AlıCıyıM...

Teşekkürler...

O güçteki bi cihazın çakmaklığın taşıyabileceği max amperden fazlasını çekeceğinden eminim...

Akü kutup başlarına bağlayıp çalıştırmak teknik olarak çok çok mantıklı...

Hatta, çalıştırıken gaz vermek daha iyi sonuç verir, daha hızlı dönen altarnatör sayesinde vincin işi kolaylaşacaktır...

Alfonse' Alıntı:
O güçteki bi cihazın çakmaklığın taşıyabileceği max amperden fazlasını çekeceğinden eminim...

Hatta, çalıştırıken gaz vermek daha iyi sonuç verir, daha hızlı dönen altarnatör sayesinde vincin işi kolaylaşacaktır...

Katılıyorum +1

Alfonse' Alıntı:

egemen bey bugun 2,5 luk vinci ilk iş olarak ufak bir denedim benim focusu tıkır tıkır el freni ve viteste iken metrelerce cekti urun super cok memnunum teşekkurler...

kerimakkis' Alıntı:
egemen bey bugun 2,5 luk vinci ilk iş olarak ufak bir denedim benim focusu tıkır tıkır el freni ve viteste iken metrelerce cekti urun super cok memnunum teşekkurler...

İyi günlerde kullanın.
Selamlar

Egemen bey cihazın araca takılmış şekli ile resmini eklemeniz mümkünmü?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,855
Kayıtlı Üye Sayımız
166,651
Kaydolan Son Üyemiz
pradosuz

Çevrimiçi üyeler

Geri