50-60 bin tl Arası Alabileceğim Araç Sizce Ne Olmalı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Hırçın Karadeniz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,818
Ynt: 50-60 bin tl Arası Alabileceğim Araç Sizce Ne Olmalı

Jeep Wj, fiyatına göre beklentilerinizi ziyadesiyle karşılar bende kullanıyorum 1 ay oldu alalı hem ekonomik hemde Jeep.Eğer bulabiliyorsanız nispeten düşük km li dizel toytoylarda olur tabi ama bulabilirseniz.

Etiketler

VX100 leri inceledim; biraz tuzlu geldi üstadlarım! Arazisinde eline su dökülünemeyecek bir araç hatta muayyer diyebilirim!

Bu gün bir abimin Landrover Fl ile küçük bi tur attım kullandığım araç 2003 td4 se modeli idi takminkar geldi bana...

En kısa zamanda suziki ve jeep i de test edecem

e biliyorsan bize niye danışıyorsun :smiley:

Şu sıralar boş zamanlarımı hep bu konuları araştırarak geçiriyorum; tam tersi beni yanlış anlamayın sizlerin arasında fasulye bile sayılmam bence!

Sizin bana Bilgiçlik itamınızı ben size araştıran ve öğrenmeye aç biriyim olarak tasvir edebilirim! Ben yerimi biliyorum arkadaşlar buldunuz parmak kadar çocuğu hemen bağırmayın :D

Üstadlarım siz haklısınız; suzukiyi görünce kullanınca Land'in bir adım önüne geçti.İ ç malzemesi elektronik fonksiyonları daha ihtişamlı süspansiyonlarıda aile standartlarını karşılar gibi!
4L Lock konumu da bana tarif ettiğiniz karakteristik her arazi aracında suv ya da offroad ' da olması gereken bir uygulama sanırım!

Sizden ricam bana yardımcı olabilecek bir link var mı?

İyi Akşamlar; Saygılar...

üstad konu 2 sayfa oldu sen daha araç alamadınmı, ;D ;D ne kadar çok düşünürsen kafan o kadar karışır sen iyisimi off road gezilerine katıl her aracı denemiş olur kararını öyle verirsin

pancarmotorcu' Alıntı:
üstad konu 2 sayfa oldu sen daha araç alamadınmı, ;Dne kadar çok düşünürsen kafan o kadar karışır sen iyisimi off road gezilerine katıl her aracı denemiş olur kararını öyle verirsin

hahaha benım bıle kafam karıstı hangısını alsın orcun bey :D işin esprısı tabıkı ama freelander fln bosverın land cı oldugum ıcın alın guzel bır td5 disco tepe tepe aılenızle kullanın

yeme de yanında yat :D

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-discovery-emsali-yok-bayan-ilk-sahibinden-bakimli-az-kilometreli-kazas-34814210/detay

önce kafa bi güzel karıştırılır onra iki tutam 4x4 sıkılır .....taş atılır......aşure misali ya yersin yada dökersin ...çözüm yine buradaki öner.ler....kolaymı zormu ..
? belli yada değil iyi turlar ....turlar.

Kimse Pajero tavsiye etmemiş. 50-60 bin arasında canavar gibi Pajero'lar var. 3.2 DID motor, otomatik vites. Dizel olduğu için Toyota'dan daha az iştahlıdır. Benim 50-60 bin lira param olsa hiç düşünmeden 2005-2006 Pajero alırdım.

SEVGİLİ ABİLERİM;
bence zevkler farklıdır derim, arkadaşımız hevesli ama bir o kadar kararsız sanırım.bence denemeli ve kafasına yatan aracı satın almalı. ama eminim bir kaç araç değiştirmeden istediği gibi bir araç alması mümkün değil.deneyim çok önemli bence.başta tamam buldum diyosun alıp kullandığın zaman mutlaka eksik çıkıyor.onun için denemeli derim hemde çok denemeli.tavsiye ile olmaz.saygılar

CİNCİN' Alıntı:
Kimse Pajero tavsiye etmemiş. 50-60 bin arasında canavar gibi Pajero'lar var. 3.2 DID motor, otomatik vites. Dizel olduğu için Toyota'dan daha az iştahlıdır. Benim 50-60 bin lira param olsa hiç düşünmeden 2005-2006 Pajero alırdım.

Aa doğru valla benimde aklımdan çıkmış heleki 100 bini devirmemiş(devirsede ne olur ki o bir mitsubıshı) bulunursa tadından yenmez evladiyelik kullanılır ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR