5 ileri mercedes jeep sanzumanı hem agır hem seri sanzuman ikisi bir arada.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan nboya Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,475
Ynt: 5 İleri Mercedes Jeep Sanzumanı Hem Agır Hem Seri Sanzuman İkisi Bir Arada.

necmettin bey,

istediğinizi buldum, size ulaşamıyorum, tel kaydetmemişim. beni ara mısınız.?

Etiketler
üstadım izmirden yazıyorum bana 5 ileri mercedes arazi şanzumanı lazım .cj8 aracıma takmak için...........eğer satmadıysanız alıcıyım telim 5428158818.ferhat....

Mercedes taksimiz için yurt dısından getirtmiş olduğumuz 5 ileri şanzuman yanlıslıkla Jeep sanzumanı cıkmıstır. 1. vitesi camur kalan 4 vites seri sanzumandır.
ufak bir tadilatla mercedes taksiyede takılabilecegini ustamız soylemektedir ancak arazi araclarında arayanın bulamayacagı bir sanzumandır.
ihtiyac fazlası oldugundan satılıktır.
offroadcu arkadasların bu sanzumandan cok keyıf alarak kullanacaklarından suphemız yoktur.

resimlerini en kısa zamanda cekıp yukleyecegim. sanzumanın maliyeti 950 tl dir.
Şanzumana talibim eger dönüs yaparsanız ...5428158818 ferhat ...

Ferhat Bey,

O şanzıman satıldı o zaman. Sanırım yine bir CJ ye gitmişti. Şanzımann sahibi necmettin bey epeydir görünmüyor sitede. Malesef bu eski fotoların kaybolmasından sonra çoğu arkadaş siteden soğudu.

Eğer alsaydınız arazi şanzımanını nasıl akuple edecektiniz? Bu konuda bir fikriniz var mı?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,569
Kayıtlı Üye Sayımız
166,891
Kaydolan Son Üyemiz
Onur5225

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR