5 ileri mercedes jeep sanzumanı hem agır hem seri sanzuman ikisi bir arada.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan nboya Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,473

nboya

Kamp II
Yer
KAYSERİ
Mercedes taksimiz için yurt dısından getirtmiş olduğumuz 5 ileri şanzuman yanlıslıkla Jeep sanzumanı cıkmıstır. 1. vitesi camur kalan 4 vites seri sanzumandır.
ufak bir tadilatla mercedes taksiyede takılabilecegini ustamız soylemektedir ancak arazi araclarında arayanın bulamayacagı bir sanzumandır.
ihtiyac fazlası oldugundan satılıktır.
offroadcu arkadasların bu sanzumandan cok keyıf alarak kullanacaklarından suphemız yoktur.

resimlerini en kısa zamanda cekıp yukleyecegim. sanzumanın maliyeti 950 tl dir.

Etiketler
Ynt: 5 ileri mercedes jeep sanzumanı hem agır hem seri sanzuman ikisi bir arada.

şanzımanın resimleri kodu var mı jeep derken mercedes 4x4 araç için mi şanzıman

Ynt: 5 ileri mercedes jeep sanzumanı hem agır hem seri sanzuman ikisi bir arada.

Mercedes ustasına bu sanzumanı taksıye takdırmak ıcın goturdugumuzde abı bu araba jeepmi dedi, icini actı cok temiz 1.vites camur vitesinin oldugu kalan 4 seri sanzuman oldugu mercedes jeeblerin oldugunu ifade etti kodunu ve resimlerini hafta sonu cekip koyacagım.urun etiketi uzerinde kodundan tam olarak ogrenilebilir.su anda yanımda degil pazartesi paylasırım.

şanzıman hangi araçtan çıkmadır mersedes ciptenmi yoks jeeptenmi çıkmadır cj5 olurmu acaba?

usta mercedes jeepten cıkma oldugunu soyledi,sanzuman etiketindede belli zaten.
benim jeebim 4 ileri seri oldugu icin kendim dusunmedim orjinalligini bozmak istemedim, sizin jeebin flansına uyar muhtemelen, saftta tadilat isteyecektir.aracın arkasından baktıgınızda mars dınamosu sagda kalan araclara olur.
saygılar.

ustaya sor bakalım mercedes jeep neymiş ne markaymış ))) veya hani dünyada kimse bilemedide jeep mercedese s atıldı bir araa sonra mercedes jeepmi yapmı :smiley:))

yani ben hiç görmedim şanzımanı ama usta hani unimog gibi bir aracın şanzımanını karıştırmasın yani anlatmak istediğim şu usta arazide giden herşeyi jeep sanmasın o bahsettiği şanzımanda unimog olabilir jeep demesin hemen :smiley:) hatta önce jeep ne demek hangi araclara jeep deniliyo önce ona baktıkdan sonra şanzıman ne ne ceşit gibi konulara bakılırsa sorun olmaz bence neyse muhtemelen resimler geç gelcekdir şimdi neyse diyoruz :smiley:)

bu arada ben bir tiyo vereyimde aramızda kalsın JEEP farklı bir markadır MERCEDES farklı bir marka SUZUKİ LAND ROVER farklııdır kısacası muhtemelen jeep şanzımanı değil elinizdeki

UNAL ABİ DUSUNCENİZİ SAYGIYLA KARSILIYOR SİZE AYNEN KATILIYORUM. HAFTA SONU RESİMLERİ Nİ CEKİCEM SİZLERİNDE ENGİN TECRUBELERINIZDEN FAYDALANARAK KİMSEYE YANLIS BİLGİLENDİRME YAPMADAN NE SANZUMANI OLDUGUNA KARAR VERİR DEGERLİ BİR ARKADASIMIZA FAYDASI OLURSA NE MUTLU BIZE KIMSEYI KANDIRMAYA MALIMI SATMAYA BIR GAYRETIM YOK,ARAYANIN BULAMAYACAGI BIR SANZUMAN BENIM DEPODA YATACAGINA MERAKLI BİR KARDESIM VARSIN ZEVKINI SURSUN. TEK DUSUNCEM.
SAYGILARIMLA

yok yahu iyi niyetinden eminim orda sıkıntı yokda anlatımda hata var onu belirtmek istedim yani o elindeki muhtemelen jeep şanzımanı değil onu anlatmak istedim )))

HAKLISIN ABİ JEEP SANZUMANI OLMADIGI KESIN LAKİN ARAZI SANZUMANI OLDUGUNA SUPHE YOK. BEN USTANIN VE SANZUMAN UZERİNDEKİ MERCEDES LOGOSUNUN YALANCISIYIM
SAYGILAR

sanzuman satılmıstır
cj5 e takıldı
1234 seri bir fitesi camur icinmis t176 kadar seri camuruna dıyecek yok cok guzel uyum saglamıs alan arkadas tesekkur etti,

Hayırlısı, o şanzımanı çok görmek istedim ama olmadı, resimleri halen arşivimde saklı.

Bu şanzıman 711113 nolu idi. Bu kod onun 207 d mercedes minibüslerden çıkma olduğunu gösterir ama aynı şamzıman başka bir kod ile G serisindede kullanılmıştır.

Sattığınız arkadaş CJ de kullandı demiştiniz. Arazi şanzımanı bağlantısını nasıl halletmiş.? Hatırlarsanız ben talip olduğumda sizden net boy ölçüsünü istemiştim. Benim araçta yeterli mesafe olamayınca arazi şanzımanı yerinden oyaması gerekecekti ,o yüzden alamamıştım.

Bu arzai şanzımanı ile akuıple işini nasıl helletiklerini bildirebilirseniz sevinirim.

Teşekkürler
Osman
K.Maraş

Osman bey merhaba,
inanırmısınız o sanzumanı alan arkadas gule gule kullansın gozum yok aynından aradım bulamadım,arkadasın iletisim bilgisi yok malesef yalnız bir gorusmemız olmus idi oda tesekkur etti takmada bir sorun yasanmamıs sadece saftta oynama yaptılar arazı sanzumanıda uymus ve camur vitesi vardı onda biliyorsunuz , cok guclu bir rampası ve uzun yolda cok seri oldugunu soylemıstı, kismet benim cj de t176 var bazan kızıyorum kendime onu taksaydım nasıl olurdu dıye.hersey nasip alan gule gule kullansın.
saygılar.Allah sizinde gınlunuze gore versin

Teşekkürler,

Aynı şanzımanın daha ağır devirli olanı var. Biz ondan kuzenin 300 gd sine taktık,çıkmadığı yer yok.Bizdeki şanzıman 5. vites oranı 1 ;sizdeki 0,80 olacak , yani aşırmalı.

Tek merak ettiğim tüm CJ lerde ana şanzıman ve arazi bir birine akupledir. arada benim araçta yada G serisinde ve doçlarda oladuğu gibi iki şanzıman arasında şaft yoktur. T176 nın araksında arazi şanzımanı olarak sanırım Dana 300 olacak belki de Dana 20. Sonuçta her ikisi de akuple.

Ben sırf ara şaftımda yeterince yer olmadığı için bu şanzımandan vazgeçmiştim. Şimdi bu işi ara şaftı bile olamayan bir araçta bir başkası nasıl halletmiş, meraktan öleceğim.

Osman bey hayırlı aksamlar ,
sizin icin o arkadası bulmaya calısacagım resimlerini isteyecegım mail adresiniz bende mevcut gonderecegım,ilk once banka kayıtlarından hangı tarıhte satmısım ona bakıp ardından cep telefon dokumanları lıstesını alıp o gunlerdekı gorustugum numaraları tek tek arayarak sızınde merakınızı gıdermek ısterım , sonucta bir üzüntü yasamanızı istemem aslında ama akıl akıldan ustundur memleketimizde ne cevher ustalar var, yenı ustalar alınmasın cumlelerime ama simdi bir cok ustamız sok tak ısı yapıyor eski arabayı goturecek sayılı ustalar var. birde modelli arabaya az para eskiye cok para istiyorlar ya o daha buyuk acı veriyor insana kim ugrascak bununla falan,osman bey 53 model willys topladık sanayide frenci bulamadık orjinal istedik olsun babamın eski bir ahbabı frenci bırak ama ben yapana kadar arama dedi 3 hafta sürde ama fren evladiyelik oldu.
sizde ne var simdi
saygılar.

Bende halen Gaz 69 var, parçaladım öyle duruyor. Kafamda planladığım bir kaç işlem var, o yüzden gönül gezdiriyorum. Kesin karar verdiğimde anhtarı elime alacağım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,569
Kayıtlı Üye Sayımız
166,891
Kaydolan Son Üyemiz
Onur5225

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR