5. Geleneksel Maltepe Karavancılar Buluşması (14-15 Aralık 2013)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fsirin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 125
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 45,756
Ynt: 5. Geleneksel Maltepe Karavancılar Buluşması (14-15 Aralık 2013)

Çok güzel olmuş.

:smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

Ne iyi yapmışsınız .

Emek verip yansıttığınız için teşekkür ederiz . İçimiz ısındı.
Selamlar olsun hepinize .

Etiketler

Bu bizim karavanımızla katılabildiğimiz ilk etkinlikti. Emeği geçen herkese teşekkürler. Sizlerle tanışmak bizi çok mutlu etti. yine görüşmek üzere. Ödemiş den Sevda Ümmet Çetin

Toplantıya pazar günü dahil oldum ve Levent beyin o enfes çorbasından içmek bana da nasip oldu.Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.

Başlangıcında tanışma olan bu geleneksel buluşmamızın 5.si aynı heyecan ve artan katılımla yapıldı.

Eskiler yenilere tecrübelerini anlatırken bizlerle tanışmayı ve aramızda olmayı isteyen Eltesan ve Neta Elektronik yetkilileri
arkadaşlarımızda teknik bilgilerini bizlere aktarma nezaketi gösterdiler,kendilerine teşekkür ederiz.

Buluşmamızın misafirleri sayabileceğimiz Nermin ve Ferhat yazıya dökecekleri gezilerinin ilk bilgilerinide ayak üstü dinlemek
keyifliydi. Cumartesi ve Pazar gün boyu süren ikramlar yakılan kamp ateşi, sohbetler ile güzel bir hafta sonu yaşadık.

Katılan gönlü bizlerle olan herkese teşekkür ederiz.

Saygı ve Selamlar.

güngör' Alıntı:
Başlangıcında tanışma olan bu geleneksel buluşmamızın 5.si aynı heyecan ve artan katılımla yapıldı.

Eskiler yenilere tecrübelerini anlatırken bizlerle tanışmayı ve aramızda olmayı isteyen Eltesan ve Neta Elektronik yetkilileri
arkadaşlarımızda teknik bilgilerini bizlere aktarma nezaketi gösterdiler,kendilerine teşekkür ederiz.

Buluşmamızın misafirleri sayabileceğimiz Nermin ve Ferhat yazıya dökecekleri gezilerinin ilk bilgilerinide ayak üstü dinlemek
keyifliydi. Cumartesi ve Pazar gün boyu süren ikramlar yakılan kamp ateşi, sohbetler ile güzel bir hafta sonu yaşadık.

Katılan gönlü bizlerle olan herkese teşekkür ederiz.

Saygı ve Selamlar.

Levent Bey;
Eltesan ve neta yetkililerinin teknik bilgi dışında indirim veya artı avantaj gibi müjdeli paylaşımları yokmu:smiley: ?
Aslında MTA75 ile MTA 85 uydu antenleri arasında 1000 TL 'ye değecek fark varmı diye merak ediyordum...Katılma imkanı olsaydı iyi bir fırsat olacaktı...
Kalın sağlıcakla....

Baktıkça içimizi ısıtan görüntüler teşekkür ederiz.

carpediem69' Alıntı:
Levent Bey;
Eltesan ve neta yetkililerinin teknik bilgi dışında indirim veya artı avantaj gibi müjdeli paylaşımları yokmu:smiley: ?
Aslında MTA75 ile MTA 85 uydu antenleri arasında 1000 TL 'ye değecek fark varmı diye merak ediyordum...Katılma imkanı olsaydı iyi bir fırsat olacaktı...
Kalın sağlıcakla....

Süleyman bey, firma yetkilisi arkadaşlarla sadece indirim değil geniş kapsamlı görüşme olanağı yakaladım. Geri dönüşler olunca
mutlaka duyurusunu yapacağım. Biraz zaman alabilir ancak izlenimlerim çok olumlu yönde.

Selamlar.

Buluşmanız belliki güzel geçmiş,sevgili dostlar.daim olsun.birgün birlikte devamına...diyorum.Sonuna kadar okumasaydım,diyecektimki; Adabazar'lı Bülent karavanını dubleks yapmış, birde Şirinler iki araçla mı geldiler,hem Küheylan hem yenisi?

Özlem giderceğimiz kimse yokmu Antalya tarafına yolu düşen? ama rakım 925 yaylada suların donduğu ve üşüyecek yerde.köy tavuğum,horozum var kümeste,yılbaşı hindiside olabilir. ama sakın,sakın kusur olmasın,bunlar sohbet edecek dostla bir kahve misali!!!!

güngör' Alıntı:
Süleyman bey, firma yetkilisi arkadaşlarla sadece indirim değil geniş kapsamlı görüşme olanağı yakaladım. Geri dönüşler olunca
mutlaka duyurusunu yapacağım. Biraz zaman alabilir ancak izlenimlerim çok olumlu yönde.

Selamlar.

Bu konudan beni de haberdar ederseniz cok sevinirim. Ozellikle anten konusunda ilgiliyim.

racoed' Alıntı:
Özlem giderceğimiz kimse yokmu Antalya tarafına yolu düşen? ama rakım 925 yaylada suların donduğu ve üşüyecek yerde.köy tavuğum,horozum var kümeste,yılbaşı hindiside olabilir. ama sakın,sakın kusur olmasın,bunlar sohbet edecek dostla bir kahve misali!!!!
Bu teklif kaçar mı! Antalya'ya yolumuz düştüğünde mutlaka uğrarız. ;)

cumartesi günü yeni tanıştığım tüm arkadaşlara, yakın dostluk ve çok samimi paylaşımları için çok teşekkür ediyorum.
bu arada şahane kuru fasulye pilav için ellerinize sağlık. hee boza'yı da unutmayalım. yeniden görüşmek üzere sevgiyle kalın.

Bu buluşma da emeği geçen,çorbayı yapıp getiren,fasulyeyi pişiren,pastırmayı getiren,geceleyin herkes üşümesin diye ateş yakan,bol bol fotoğraf çekip merakımızı gideren ve kıskandıran herkese yazıklar olsun.Taaa oralardan kalkıp bu buluşmaya yetişen Ferhat ta da yazıklar olsun daha da gelmiyorum Maltepe ye.

yerel gazete de olsa en azından bir haber olma olanağı yakaladık, sesimizi duyurmaya çalıştık :smiley:,

http://www.anadolugazetesi.com.tr/haberdetay/Karavan-tutkunlari-Maltepe-de-toplandi.-/135

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR