5 - 6 Günlük Bir Deniz Kıyısı Kampına Ne Dersiniz?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eftaLYa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 33
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,679
Ynt: 5 - 6 Günlük Bir Deniz Kıyısı Kampına Ne Dersiniz?

Pardom çahillik işte o güzlliğe kendimi kaptırdım.ve öyle olmasını hayal ettım ine yapalım bizde güneşin batışsni izlerim.Hatta daha iyi oldy işden gelirken kesin uğrarim şimdi:smiley:

Etiketler

sanırım yine Kerpe'ye gidiyoruz biz :smiley:
Önümüzdeki hafta Pazartesi sabahı çıkarım diye düşünüyorum şimdilik. Haftasonu kalabalığını es geçmek adına.
bekleriz herkesi :D

eger bir kaç arkadaşında katılımı olursa bende tatilimi böyle değerlendirebilirim. İzmir'e gitmeyebilirim. nasıl olsa yaklaşık 2 ay sonra bayram vesilesi ile gideceğim. ay başında yaklaşık 1 haftalık tatilim var. ::smiley: Fotoğraflar şimdi oralarda olmak vardı dedirten cinsten :-\ Mustafa abiye katılıyorum.

geçen hafta Sardala'ya gidecektim. buluşma noktasında problem olduğu için gidememiştim. yeni aldığım palet takımını ve shortyi İzmir'e kadar götürüp getirmektense burada kullanma şansım olur. katılım olursa zaten geleceğim. ::smiley: ayrıca özendirmene gerek yok esra :D

Kerpe çok güzel yer. Bu sonbaharda off-road gezilerimizi birazda o tarafa kaydıracağız. Çok güzel orman yolları gördüm :smiley: İyi tatiller Esra hanım :smiley:

Selamlar
Gercekten cok güzel bir yermiş fotoraflara bayıldım mutlaka gitmek lazım katılım ne durumda acaba bi plan varmı acaba? Gerçi bu hafta sonu Tekirdağ uçmakdere mevkiinde kamp kurucam ama ilerde gitmek isteyen olursa lütfen haber versin gitmek isterim teşekkürler

Kerpe ye yakın bir nokta olan seyrek havuzlar mevkiinden güneşin denizden doğuşunu ve denize batışını izlemek mümkün,

güneşin denizden doğuşu ve denize batışı;

CopyofCIMG7087.jpg

CIMG7106.jpg

20080620068.jpg

20080620072.jpg

Anılan bölgedeki kampımızla ilgili detay;

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=15166.0

dostlar selamlar,
pembe kayalıklar kesinlikle muhteşem ve kamp atılacak en güzel yerlerden biridir. kerpe heykel kayalıklarda kamp işi biraz zor olabilir. mekan olarak ve birazda olsun sakinlik için pembe kayalıklar daha uygun. ayrıca bu kısımda cebeciye kadar uzanan ve ardındaki dikili sahilinde devam eden yaklaşık 5 km + 5 km uzunluğunda 50 m genişliğinde kumsal var. bu kumsalın ardında ise benim gibi off-roadcıların sevebileceği 5 m yüksekliğinde kum dağları var. akşam insanlar 6-7 ye kadar denize giriyor. akşam burada muhteşem bir kum sahari off-road yapılabilir. bunu kaçırmayalım derim. bizler için değişik bir deneyim olacağına inanıyorum. hep çamur hep kar hep toz kum ise ayrı bir yetenek istiyor. bizim pembe kayalıklarda yazlığımız var. eğer bir organizasyon yaparsak o bölgede lojistik olarak elimden gelen her türlü imkanıda sağlayabilirim.

esra gitti. bende galiba pazara orada olacağım. yaklaşık 1 hafta kamp düşünüyorum. orada kamp alanında çadır kuracağım.

Kerpe'yi görmek lazım hiç vakit kaybetmeden :smiley:: müthiş çekimler ve müthiş bir doğa, teşekkür ederim Eftelya :smiley:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=15416.0

Ayrıca Eftalya'nın su altı fotoğraf çekimleride var ;)

Resimler gerçekten çok güzel..Kerpe'ye 2 kere gittim haftasonu için..Ama malesef Heykel Kayalar'dan başka görülebilecek hiçbirşey yok.Küçücük bir çarşısı,bir türlü derinleşmeyen denizi :smiley: ve Kerpe Diem'i ile çok küçük bir sahil kasabası.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,842
Kayıtlı Üye Sayımız
166,640
Kaydolan Son Üyemiz
Emirkktn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR