Teşekkürler Sayın Yugun.
Yazma isteğim kaçmadan devam edeyim.
Erba nın sahipleri Erdoğan bey ve oğlu Onur bey,benimle Onur bey ilgilendi.Önce karavanı boş halde alsam ruhsatını çıkarıp içini kendime göre Denizli de döşesem dedim,Onur bey yaptıramazsınız zorlanırsınız hem fiyatta yapacağımız içi boş indirimi sizi tatmin etmez dedi. Ben de peki tamam dedim.Standart halinde karavanın içinde gelen portapotti wc yi kullanma zorluğundan ve işime yaramayacağı için istemedim ve bedelini fiyattan düşürttüm.5 dakika içinde perde,döşeme ve mobilya renklerini belirleyip kaporasını verip sözleşmesini yaptık.Karavanın 10 ila 15 gün içinde hazırlanacağını söyledi.
--Neden 5,25 Erba yı seçtim.Burada yazacaklarım Erba yı eleştirmek için değildir ben kafama yattı aldım,hoşuma gitmeseydi almazdım.Erba nın bu modeli Toki evleri gibi belirli bir plan üzerine ve bir çok malzemesi başka yerlerde seri imalat yaptırılarak oluşturulmuş bir karavan. Fiyatıda cüssesine göre ekonomik olan bir model.Kullanılan lambalar(arka stoplar hariç) ,kilitler , iç aksesuarlar bozulduğunda kolayca temin edilebilecek veya tamir edilebilecek materyaller.Bir çok ek yeri silikonla kapatılmış,silikonlar ayan beyan ortada ve göze çarpıyor.Ben bir tadilat yapmak istersem, kendim keserim biçerim delerim sonra bir silikon çekerim orjinalliği bozulmamış olur diye düşünerek aldım
.Hakikaten de öyle yapmak istediğim bir kaç tadilat var zaman buldukça yapacağım.