Öncelikle cevap yazan herkese teşekkürler. Aykut bey tavsiyeniz için teşekkürler; bende o civarlarda bir karavan düşündüğümden "Adria 522up"ı örnek vermiştin. Yalnız bunlar full donanımlı olduklarında üzerindeki ağırlık standart donanımlı olduklarından çok fazla oluyorlar herhalde!? Örneğin towcar.info sitesinde yaptığım karşılaştırmalarda aynı boyutta olmasına rağmen "Hymer Nova S 545" aracımın maksimum limitlerin de veya biraz üstünde olduğunu gördüm. Aynı markaların 472(adria) veya 495(Hymer, Hobby vs) boyutlarında olanlarının da zamanla yetersiz geleceğinden korkmaktayım. Aslında araştırmalarımda beni tatmin eden Hobby markasının 495 WFB veya 560 WFU modelleri, ama aracımın ağırlık ve çekme performansları beni düşündürüyor, özellikle istediğim donanımlar bunların standart ağırlığına eklendiğinde(tamboy buzdolabı, fırın, kompak bulaşık makinesi, klima, Alde ısıtma , ekstra su tankları vs....). Yerli karavanlara istediğim özellikleri eklenince çıkan fiyat ve kalite olarak ta zaten hiçbir şekilde düşünmemekteyim, astarı yüzünden pahalı oluyor(kelimenin tam anlamıyla). Sadece gezi için ise araç üstü bir çadırın beni karavandan hem pratiklik hemde maliyet açısından daha tatmin edeceği kanısındayım.
Konteyner olayına gelirsek, 30 yıllık mimar ve endüstri ürünleri tasarımcısıyım,ilk başta mantıklı gelmesine rağmen 3-4 sene bu mekanlarda işim dolayısıyla konakladıktan sonra dezavantajlarını çok iyi biliyorum. Tamam ilk başta ucuz olmasına ucuz ama eksileri, hele hele yazın ne kadar izolasyon yaptırsanız da klimalı bile hiç çekilmiyor (yazın tam bir fırın, zoraki girip yatarsınız, bir önce uyanıp kendinizi dışarı atmak istesiniz, bırakın kendi kokunuzu hele yanınızda birde köpek varsa hiç çekilmez, ne kadar havalandırırsanız havalandırın 3. gün ikinci bir kişi varsa onun kokusu sizi hasta eder, bir haftadan sonrada her gün duş alsanız içeriye sinen kendi kokunuz sizi rahatsız etmeye başlar, kokuya alışıp duymasanız bile, hele o duşun havalandırması bile olsa çıkan rutubet, çeken bilir çekmeyen mantıklı görür !
yemek yapmak, ne kadar temiz tutsanız da tuvalet kokusu falan filan illallah dedirtir, kışın ise tam bir buzdolabı, dışarıda kışlık bir çadırda kalın daha az üşürsünüz, ısıtmak ayrı bir dert! ) ve sıkıntıları yanında gider maliyeti de hiçte ucuz değil; bir an önce içinden çıkıp kurtulmak istiyorsunuz; havasızlığı, belli bir süre sonra içer de biriken pis atmosfer emin olun ki sabah kalktığınızda kendinizi dışarı atmanıza yetiyor. Halbuki ben dışarıda hava ne olursa olsun ister 50 derece ister -25 derece karavanım dan çıkmayı düşünmüyorum, aynı evimde olduğu gibi; oturduğum yerden görebileceğim güzel bir yaz veya kış manzarası bana yeter. Ayrıca niyetim sadece yurt içi değil yurt dışında da uzun süreli konaklama, yani ikamet ettiğim karavanın zorda olsa(!?) aracımla çekilebilir olması lazım. Bu yazdıklarımı yeni konteynerlerde belki ilk 3 ay hissetmeyebilirsiniz ama 3.aydan sonra ne hikmetse bunları çözüp önleyemiyorsunuz, yani bırakın daimi ikametgah olarak geçici olarak bile hiç te uygun değiller! Ama çok rahat ve güzel çalışma mekanı ve depo olabiliyorlar.
Sayın "Yüksek mühendis", eğer biraz mühendislik hesabı yapsaydınız bahsettiğim aracımın o karavanı çekemeyeceğini bilirdiniz, ayrıca o fiyata arazi(kaldı ki 40-50 bin tl ye güneyde olmasa bile, İznik gölü etrafında 1-2 dönümlük arazilerin olduğunu gördüm) olduktan sonra o karavanın en az 2 katı ve çok daha konforlu ahşap bir kulübe inşa etmek hiçte zor değil!. Yani söylediğiniz rakkam ne mantıklı ve hiçte ucuz değil!
Bu arada o karavanda maşallah karavan değil ev mübarek!
Herşey istediğimiz gibi olsaydı bende o söylediğiniz karavan yerine "Bucanneer Barucuda" serisi bir karavanı tercih ederdim. Basettiğiniz 472up seriside düşündüğüklerim içerisinde, ama tek endişem aldıktan sonra, "keşke biraz daha büyüğünü mü alsaydım yada bir ufağını alıp daha rahat mı çekebilirdim" konusu!?
Genede alakanız için teşekkürler.