5.2 Grand Cherokee Limited Ile Ilgili Yardim

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Orhan2434 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 36
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,506

sahibinden dışında face de gruplar var 2. el satış yapılan, onlara da bir bakın.
mesela

Satılık Arazi-SUV-4x4-4×2 Off-Road Araçlari ve 2.el yedek parca

bunlara baktın mı?

1997 Jeep Grand Cherokee 5.2 32.000 TL Sahibinden satılık ikinci el - 297496277

1996 Jeep Grand Cherokee 5.2 32.000 TL Sahibinden satılık ikinci el - 497288819

1997 Jeep Grand Cherokee 5.2 35.500 TL Sahibinden satılık ikinci el - 346646596

1996 Jeep Grand Cherokee 5.2 33.900 TL Sahibinden satılık ikinci el - 486932433

benim ilk tercihim bursa da olan beyaz olur..

eğer yapılı araç istiyorsan hem de masrafsız olsun ve 30 bin olsun diyorsan öyle bir araç yok, onu şimdiden söylim..

zaten bu arabaların sorunu yürütmek için yapılan masraflar, ondan dolayı da bakımlı araba bir miktar pahalı oluyor

istanbulda ki siyah arac hos digerleri km yuksek mil olarak dusunursek ben almamis olsam istanbul daki siyah olani ciddi ciddi dusunurdum zaten temiz ve bakimli zj icin 35-40 arasi 96 ve uzeri kasa icin makul fiyatlar daha asagisina yapilacak masrafla ayni paraya gelir

bursaki fazla el değiştirmemiş belşi. yedek anahytarı kitapçığı bile duruyorsa en fazla 3. eldir.

dördünce linktekide masrafsız görünüyor. adam değiştirilecek herşeyi değiştirmiş. hepsi de kayıtlı diyor.

3. link gücen vermedi. kanada demiş ama içi bej. kanadaların içi siyah olur. bej olanlar usa. sanırım komple döşemeler değişmiş olmalı. e haliyle km de geri çekilmiş olabilir.

evet Bursa daki araç en fazla 2. sahibi bence ki bu çok önemli, aracın geçmişi de belki takip edilebilir.

diğer yandan çok düşük km lere de aldanmamak lazım, 20 yıllık araba 150k da olması zor..

dosemeler yeni degismis 3. aracin belli ama arac diri duruyor dusunulebilir diger araclar usa versiyon km leri 1.6 ile carpinca epey yuksek cikiyor hos 200 bin altinda arac cok cok zor tabi nasil kullanildigida onemli

Ikinci linktrki kadikoydeki arac guzel fazla kurcalanmamis duruyor.
Yapili aractada pek niyetim yok dogrusu. Genelde sehirde kullanacagm icin araca extra agirlik yuklemek mantikli degil. Arada sirada silede bahceme gidiyorum o kadar.

Üfleme konusuna da hastayım valla. Herkesin ödü kopuyor bu üflemeden. Ben de o kadar bir sorun olduğunu düşünmüyorum.

Ne motorrrr ne şanzuman ne de diğer yürüyen.

Araç almadan önce iyi bir usta edinin.
Sonrasında öyle yada böyle her aracı adam edersiniz.

Bu araçlara girerken ilk yapılacak iştir bence bu.

Yoksa ilk sorunda kendini ustaların kucağında buluyor insan.

Pire oluyor deve, boş yere yakılıyor yorganlar.

Üfleme konusuna da hastayım valla. Herkesin ödü kopuyor bu üflemeden. Ben de o kadar bir sorun olduğunu düşünmüyorum.

Ne motorrrr ne şanzuman ne de diğer yürüyen.

Araç almadan önce iyi bir usta edinin.
Sonrasında öyle yada böyle her aracı adam edersiniz.

Bu araçlara girerken ilk yapılacak iştir bence bu.

Yoksa ilk sorunda kendini ustaların kucağında buluyor insan.

Pire oluyor deve, boş yere yakılıyor yorganlar.
Ufleyen motor bitmistir. Arac v8. Hakkiyla yapilsin motor dersen 10-12 bini kenara koyacaksin.zaten araba 20-25" bin.
Usta konusunda aslinda ustay bel baglamak yanlis. Bence boyle arac kullanmak isteyen insanlarn kendi ellerinin anahtar tornavida tutmasi lazim. :smiley: harsyde ustayA kosarsa şapa oturdu demek. Birde iyi ustaysa o zaman gor :D

Ufleyen motor bitmistir. Arac v8. Hakkiyla yapilsin motor dersen 10-12 bini kenara koyacaksin.zaten araba 20-25" bin.
Usta konusunda aslinda ustay bel baglamak yanlis. Bence boyle arac kullanmak isteyen insanlarn kendi ellerinin anahtar tornavida tutmasi lazim. :smiley: harsyde ustayA kosarsa şapa oturdu demek. Birde iyi ustaysa o zaman gor :D
Bu araçların artık çoğu üflemeye başlamıştır. Satarken atarlar engine silk i içine. Kimse birşey fark etmez.

iyi ustadan kastım gerçek manada hem iş hem de insan olarak iyi usta.

O zaman her problemin üstesinden gelinir..

Bu araçların artık çoğu üflemeye başlamıştır. Satarken atarlar engine silk i içine. Kimse birşey fark etmez.

iyi ustadan kastım gerçek manada hem iş hem de insan olarak iyi usta.

O zaman her problemin üstesinden gelinir..
Haklisiniz ama oyle iyi usta bulmaktA gercekten zor. Istanbul gibi sehirde yasiyorum. Suan kullandigim mercedesimi hangi servise goturduysem agzim yandi. Cokta kral paralar harcadim. Artik cogu isini kendim yapiyorum. En azindan ariza teşhisini kendim koyuyorum ustaya sadece sokturup taktiriyorum. Yoksa adamlar ufak bir ariza icin bazen yanlis parcalari degisiyorlar.
Moto silk katkilari konusundada haklisiniz yapanlar illaki var.ama arac gorunumuyle zaten herseyi belli ediyor. Gecen dosemeleri yirtik baktigim bir arac vardi kozmetik olarsk bitikti ama motoru iyiydi. Yag kacagi falanda yoktu. O gun tesadufen gittigimde adam araca bakim yaptiriyordu. Rot, rotil krank sensoru gibi parcalari degisiyordu usta. O araci dusunuyorum. On iki koltuk ve kapi dosemeleri sorunluydu. Alip yaptiririm yada cikma temiz orjinal koltuk takarim diye dusunuyorum. Deri proglemi gordugum kadariyla kronik sorunlari galiba. Birde ortadaki yol bilgisayari hic birisindeki calismiyor

Haklisiniz ama oyle iyi usta bulmaktA gercekten zor. Istanbul gibi sehirde yasiyorum. Suan kullandigim mercedesimi hangi servise goturduysem agzim yandi. Cokta kral paralar harcadim. Artik cogu isini kendim yapiyorum. En azindan ariza teşhisini kendim koyuyorum ustaya sadece sokturup taktiriyorum. Yoksa adamlar ufak bir ariza icin bazen yanlis parcalari degisiyorlar.
Moto silk katkilari konusundada haklisiniz yapanlar illaki var.ama arac gorunumuyle zaten herseyi belli ediyor. Gecen dosemeleri yirtik baktigim bir arac vardi kozmetik olarsk bitikti ama motoru iyiydi. Yag kacagi falanda yoktu. O gun tesadufen gittigimde adam araca bakim yaptiriyordu. Rot, rotil krank sensoru gibi parcalari degisiyordu usta. O araci dusunuyorum. On iki koltuk ve kapi dosemeleri sorunluydu. Alip yaptiririm yada cikma temiz orjinal koltuk takarim diye dusunuyorum. Deri proglemi gordugum kadariyla kronik sorunlari galiba. Birde ortadaki yol bilgisayari hic birisindeki calismiyor
Deriler gerçekten bitik amerikan araçlarında tamir de görmüyor kolay kolay. Ya lokal değişimler yada komple değişim yapmak lazım. En kolay çözülecek sorun.

Bireysel bilgi, en azından üç aşağı beş yukarı teşhis koyabilmek çok önemli. Yoksa durum vahim dediğiniz gibi.

Bu arada usta konusunda rahatlığım ustamın çocukluk arkadaşım olması olabilir. Bu da benim şansım.. :tearsofjoy:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR