4X4 Suburban Hakkında Bilgi Paylaşımı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Naturalist61 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,698

Etiketler
Ynt: 4X4 Suburban Hakkında Bilgi Paylaşımı

Şu anda kullandığınız araç nedir ? Bir de Suburban istemenizin sebebini öğrenebilir miyim ?
Ben Suburban'ı 3 sene kullandım... Aracım 83 modeldi...

merhaba. chevrolet grubunu seviyorum. iri ve hantal 4*4 olması hoş. ben geçmişte kısa land' pajero' mitsubishi 4*4 kamyonet' blazer ve şuan 100 1988 model benzin lpg dodgem var. dodge çok hantal. direksiyonla adeta güreşiyorum. ama hayalim suburban ama lpg de ve arazide ne kadar performanslı olur bilemiyorum. ist.da 81 model 7.000 tl ye bitane var ama cesaret edip alamıyorum. sizin tecrübenize ihtiyacım var. ist deki bütçeme uygun. yüksek model alma şansım yok. saygılar. saygılar...

üstad, chevy grubunda Blazer k5 öneririm. Ama düzgün bir K5 bulmak kolay olmayabilir...Düzgün olanlar da pek ucuz değildir....Temel olarak çok farklı olmamasına rağmen Suburban'ın kasasının arazi için fazla uzun olduğunu söyleyebiirim...İriliği sizin için problem olmazsa K5'den çok daha uygun fiyatlara bir Suburban edinebilirsiniz...
Bence Ordu offroad kulübüyle irtibata geçerseniz çok daha net bilgi edinebilirsiniz.. Forumlardan takip ettiğim kadarıyla Ordu ekibinde hem k5 hem de suburban var ve birlikte araziye çıkıyorlar... Açıkçası ben suburbanımla fazla araziye çıkmadım...Ama k5 'e her koşulda kefil olduğumu söyleyebilirim...
selamlar

wubıh ilgine teşekkür ederim. ben ofroad tan ziyade dere tepe gezme gerektiğinde karavan gibi kullanma açısından istiyorum. ofroad için kasanın müsait olmadığı doğru. birde araç çok ihtişamlı. seviyorum onu. lpg deki performansı önemli. ordudaki arkadaştanda bilgi aldım o şuan satmak için ilan vermiş. güzel bir araç diyor ama satmaya kalkması bana acaba dedirtti. k5 te mükemmel ama suburban bir başka . saygılar...

bildiğim birtane var. 94 model. 3 tonun üzerinde bir ağırlığa sahip 8 silindir. benzin canavarı. şöyle tarif edebilirim. çeyrek depoyla avcılardan eminönüne gidebiliyorsunuz. bu arada deposu yanılmıyorsam 160 lt. varın gerisini siz hesabedin. üzerinde vinciydi ağır tamponuydu üzerindeki yükü falan 4 ton çivarı bir ağırlık sabit.

94suburban.jpg

slm arkadaşlar yeniyim burda ve abi ben bu blazer a takılı kaldm.almayı düşünüyorum ama pek bilgim yok nedir.ne değildir.nerden bulabilirm.intenette arıyorum ama bulduğum pek söylenemez.yardımcı olursanız chevy aşığı kardeşinize çok sevnr....teşşkrrle

Ordu'daki aracın sahibi benim aracımla ilgili bir şikayetim olduğundan değil böyle bir aracında yollarda olduğunun bilinmesi açısından internete ilan verdi (arkadaşların ısrarı üzerine) ben her koşulda kefilim suburbana hem parçları ucuz hemde piyasadaki amerikanların parçaları rahatlıkla uyabilmekte.

amerikanda acabaya yer yok hasan kardeş adamlar her şeyin en iyisini ve büyüğünü kendilerine yapmışlar. evleri, arabaları

suburbanın arazi için çok uzun olduğu bir gerçek ama istediğin yer ve zamanda arkaya geçip rahatlıkla istirahat etmeye imkan sağlıyor.. bir de genel olarak amerikan arabalarının heybetinden biraz daha fazlası var.. 1 yıldan fazladır 87 model 6.2 dizel suburban kullanıyorum ve büyük keyif veriyor..
ama bu aralar kaportada birkeç ufak kanser canımı sıkmaya başladı, ve renk değiştirmek istiyorum.. bursa' da göreve başladım ve layıkıyla yapacak bir usta arıyorum, tavsiyelerinizi bekliyorum..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,768
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR