Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
teşekkürler,bu yaz yaklaşık 8000 km yol yaptım,özenerek yaptırmıştım,ancak daha büyük bir karavan yapmaya(toyota coaster)başladığım için satlığa çıkardım,inşallah alan arkadaşımız zevkle biner,selamlar
İçi hoşmuş.Ama ben yurtdışındakiler gibi birşey beklemiştim.Mutfaklı vs. Tabi bunlarda yer sorunu var,muhtemelen siz de bundan dolayı coaster aldınız.Ama 4x4 avantajı bir başka...
http://www.overlandwithkids.com/
Bugun İzmite giderken Opette bu aileyi gordum. Lastiklerine hava basiyorlardi. Acelem oldugundan inip konusamadim. Ama foto cektim. Sitede uzun uzun bilgi veriyor. İngiltere Avustralya arasi bir yolculuk. Paylasmak istedim.
Yukarıdaki iveco daily 4x4 ve renault mascot 4x4 resimleri çok çarpıcı. Türkiye ' de satılıyor mu ? Satılıyor ise fiyatları hakkında bilgisi olan arkadaşlar var ise ilgilerini ve bigilerini rica ederim. Hayallerinizin gerçek olması dileği ile ....