4x4 Motokaravanlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mogzilla Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 197
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 132,713

Etiketler
Ynt: 4x4 Motokaravanlar

Valla artık en uygun bunu buldum ;D

212077.jpg

Oto karavan biraz maliyetli gibi ancak bu linkteki gibi çekmeli bir karavan da aynı işi görür çok daha düşük bir maliyetle

http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=2217667

Bunu mutlaka görmüşsünüzdür ama yinede bakın ;D

KalahariSG-01.jpg

KalahariSG-02.jpg

KalahariSG-03.jpg

KalahariSG-04.jpg

KalahariSG-05.jpg

KalahariSG-06.jpg

KalahariSG-07.jpg

http://www.roverworld.com/kalahari_concept.htm

Volkswagen'e Ankara'da ERDAL OTO DÖŞEME yapıyor. Orijinal tavan kullanıyor.
Ancak, LR veya başka araca yapan birisi olduğunu sanmıyorum, gözü kesen bir usta becerebilir belki.

HERKESE MERHABALAR BEN UFAK TEFEK BİRİKİMLERİM İLE TÜMKOYLARA VE YAYLALARA GİREBİLECEĞİM BİR MOTORKARAVAN YAPMA HESAPLARINI UZUN BİR SÜREDİR YAPIYORUM. TABİ BUNU MAKUL BİR BÜTÇEİLE YAPMAK BEN 3 FARKLI ARAÇ ÜZERİNDE TERCİH YAPMA VİRAJINA GELDİM. SİZİNDE DEĞERLİ FİKİRLERİNİZ ALMAK İSTERİM.
1. UNİMOG ÜZERİ TAM BİR MOTOKARAVAN
2. GMC SİERRA 4X4 GİBİ HACİMSEL AVANAJLARI VE GÜCÜ OLAN BÜYÜK KAMYONET ÜZERİ MOTORKARAVAN
3. VW TRANSPORTER SYNCRO KAMYONET BULMAK ÇOK ZOR BELKİDE TÜRKİYEDE YOK PANELVANI VE CARAVELLASI VAR EKONOMİK FİYATA BULMAK MÜMKÜNMÜACABA

BUNUN DIŞINDA ÖNERİLEREDE AÇIĞIM UNIMOGUN ARAZİ ARTILARI MÜTHİŞ ANCAK TRANSFERLER VE GÜNDELİK KISA KULLANIMI EKSİLERİ
VW İSE TERSİ- SİEERA İKİSİNİN ORTASI GİBİ.

SİZ NEDERSİNİZ?
:D

camper fikri ne zamandır beni de cezbetmiş durumda. bu seneyi araştırmaya ayıracağım. net bir karar oluşturabilir ve de gerekli birikimi sağlayabilirsem seneye yaza girerken bu amacımı gerçekleştirmek istiyorum. ben direk vw düşünüyorum. gmc için bir şey diyemem ama unimog yavaşlığı nedeniyle asfaltta ciddi bir sorun yaratabilir diye düşünüyorum.

hocam aracın yedek parçasının önemli olacağını hatırlatmak ve akabinde aracın sağlık durumunun iyi olmasının önceliğiniz olacağını bildirmek isterim ki bu araç bir yerde ev gibi olacak...VW syncro fiyatları ne doğrultuda giidyor acaba...

ÇOK HAKLISIN BİRDE DOĞADA KAYBOLMA FİKRİ BUNUNLA BİRLİKTE SAĞLAMLIĞIDA ÖN PLANA DAHA DA ÇOK ÇIKARTIYOR. 30000 YTL ALTINDA VW YOK SYNCRO 15000 CİVARI UNİMOGDA ÖYLE KARAVAN MALİYETİ İSE FULL DONANIM DERSEK 25000 DESEK HESAP ORTADA

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,624
Kaydolan Son Üyemiz
turbotesisat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR