4x4 Dergi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 79
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,726
Ynt: 4x4 Dergi

fissek' Alıntı:
Kürşat,dostum, hayırlı olsun. :smiley:
Allah muvaffak eyler inşallah. :smiley:
İlk abone beni yaz,dergi basılacaksa. ;)

çok saol abi :smiley: şimdilik basmayı düşünmüyorum, baskı işi büyük iş böyle daha iyi internete her girdiğinde abonesin otomatik :smiley: ama araç stcikeri yapıcam arabana yapıştırırsın :smiley:

Etiketler

freegraf' Alıntı:
Kürşat hayrlı olsun.Bir yardımımız dokunursa yanında bil.Şahsen yada sanal ortamda tanışmasakta bir şekilde dünya küçüktür.iyi yayınlar diyeyim.

çok teşekkürler , umarım yüzyüzede görüşürüz
:smiley:

Tempus' Alıntı:
çok saol abi :smiley: şimdilik basmayı düşünmüyorum, baskı işi büyük iş böyle daha iyi internete her girdiğinde abonesin otomatik :smiley: ama araç stcikeri yapıcam arabana yapıştırırsın :smiley:
Ok. :smiley:

hayırlı olsun kardeşim inşallah uzun soluklu bir yayın hayatı diliyorum dergi reyonlarında da görmek hatta aramak nasip etsin. şuana kadar izliyordum inşallah daha yıllarca keyifle izleyeceğimiz bir kaynak kazandırmış olacaksın,teşekkürler.

warmaster' Alıntı:
hayırlı olsun kardeşim inşallah uzun soluklu bir yayın hayatı diliyorum dergi reyonlarında da görmek hatta aramak nasip etsin. şuana kadar izliyordum inşallah daha yıllarca keyifle izleyeceğimiz bir kaynak kazandırmış olacaksın,teşekkürler.

çok teşekkürler Erkut umarım güzel gider :smiley:

Beklentimiz ve heyecanımız o yönde eminimki bütün dostlar sana yardımcı ve destekçi olacaktır.

Kürşat bey derginiz hayırlı olsun ülkemizde 4x4 konusunda çok kısıtlı bir kaynak var inşallah bu alandaki açlığı uzun soluklu yayın hayatınızla bizleri bilgilendirmeye devam edersiniz.Ellerinize sağlık.

canlısını elle tutulurunuda ne zaman satın alabiliriz çocukluğumda aldığım otoşowlardan buyana araba dergisi almaz oldum sabırsızlanıyorum

Kürşat hayırlı olsun olmayan bir açığı kapatıyorsun, umarım daha da katlanarak büyürsün ve baskı olarak da raflarda görürüz. ;)

hepinize çok teşekkürler arkadaşlar :smiley:

1000 abone alırsam garanti dergiyi basarım haha ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.