Ynt: 4x4 araç almak istiyorum yardım!!!!!!!!
bende aynı durumdayım cok uzun zamandır arastırma yapıyorum, gezenbilirde arastırmalarımdan ogrendigim birkac nokta var onu seninle paylasmak isterim,
Discovery ler gercekten gorunum, fiyat, arazi performansı yonunden cok avantajlı optimum bir seviyede gorunuyor ama disco larda, (eger aldıktan sonra cok sorun yasamak istemiyorsan) alman gereken en yeni model 1998.. Cunku 1999 ve sonraki modellerinde bircok donanım elektronik oldugu icin cok fazla arıza cıkarıyor diye duydum. aynı zamanda bir tanıdıgımda da vardı cıkan elektronik arızalarından dolayı bıkıp aracı sattı.
Pajeroların arazi performansı tartısılmaz Mitsubishinin bu konudaki birikimi zaten dakar yarıslarında kendini gosteriyor yıllardır. ancak senin istedigin 1998 den baslayan pajeroların fiyatları 30-35 bin civarında. belirttigin fiyat aralıgında sadece pajero pinin ler var. ama senin istedigin modelin pinin oldugunu sanmıyorum diger yazdıgın araclardan dolayı.
Terrano larda motor hararet problemi var kronik olarak. fakat bu konudan haberdar olanlar cesitli cozumlerle (radyatoru buyutmek gibi) hararet yasamadan onune gectiler. senin alacagın terranoyu bu konuda cok iyi inceletmen lazım. onun dısında arazi performansı seni memnun edecektir ve sehirdede hatırı sayılır bir konfor saglayacaktır.
Cherokee lerde 3,1 dizel motorlarında da kronik bir problem oldugunu duydum. onu adanadaki cevremden duydugum kadarıyla belirtmek istedim cunku cok fazla detaylı bilgim yok nasıl bir problem oldugu konusunda.
Sonuc olarak ben sana Disco 1, Pajeronun 1993 civarı benzinli modelini, ya da motoru sorun yasamamıs terrano yu onerebilirim. Fakat eklemek istedigim bir sey var, su aralar gozlemledigim kadarıyla Suzuki Vitaraları da es gecme derim ben. kolay gelsin gercekten arac secimi yapmak cok zordur