4x4 araç almak istiyorum yardım!!!!!!!!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mariachi1324 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,961

mariachi1324

Yeni Üye
Arkadaşlar selamlar,

Ben 15,000-25,000 tl aralığında 1998-2001 model Pajero,Discovery,cherokee 3.1 td veya Terrano almak istiyorum.Bunlardan hangileri bana en az masraf çıkarır Bu araçların dizel olanlarınımı yoksa lpg takılmış olanlarınımı tavsiye edersiniz?aracı aldıktan sonra sık sık istanbul çevresine macera turlarınıza katılmak isterim.şimdiden yardımlarınız için çok teşekkürler:smiley:

Etiketler
Ynt: 4x4 araç almak istiyorum yardım!!!!!!!!

bende aynı durumdayım cok uzun zamandır arastırma yapıyorum, gezenbilirde arastırmalarımdan ogrendigim birkac nokta var onu seninle paylasmak isterim,

Discovery ler gercekten gorunum, fiyat, arazi performansı yonunden cok avantajlı optimum bir seviyede gorunuyor ama disco larda, (eger aldıktan sonra cok sorun yasamak istemiyorsan) alman gereken en yeni model 1998.. Cunku 1999 ve sonraki modellerinde bircok donanım elektronik oldugu icin cok fazla arıza cıkarıyor diye duydum. aynı zamanda bir tanıdıgımda da vardı cıkan elektronik arızalarından dolayı bıkıp aracı sattı.

Pajeroların arazi performansı tartısılmaz Mitsubishinin bu konudaki birikimi zaten dakar yarıslarında kendini gosteriyor yıllardır. ancak senin istedigin 1998 den baslayan pajeroların fiyatları 30-35 bin civarında. belirttigin fiyat aralıgında sadece pajero pinin ler var. ama senin istedigin modelin pinin oldugunu sanmıyorum diger yazdıgın araclardan dolayı.

Terrano larda motor hararet problemi var kronik olarak. fakat bu konudan haberdar olanlar cesitli cozumlerle (radyatoru buyutmek gibi) hararet yasamadan onune gectiler. senin alacagın terranoyu bu konuda cok iyi inceletmen lazım. onun dısında arazi performansı seni memnun edecektir ve sehirdede hatırı sayılır bir konfor saglayacaktır.

Cherokee lerde 3,1 dizel motorlarında da kronik bir problem oldugunu duydum. onu adanadaki cevremden duydugum kadarıyla belirtmek istedim cunku cok fazla detaylı bilgim yok nasıl bir problem oldugu konusunda.

Sonuc olarak ben sana Disco 1, Pajeronun 1993 civarı benzinli modelini, ya da motoru sorun yasamamıs terrano yu onerebilirim. Fakat eklemek istedigim bir sey var, su aralar gozlemledigim kadarıyla Suzuki Vitaraları da es gecme derim ben. kolay gelsin gercekten arac secimi yapmak cok zordur :smiley:

Ynt: 4x4 araç almak istiyorum yardım!!!!!!!!

mariachi1324' Alıntı:
Arkadaşlar selamlar,

Ben 15,000-25,000 tl aralığında 1998-2001 model Pajero,Discovery,cherokee 3.1 td veya Terrano almak istiyorum.Bunlardan hangileri bana en az masraf çıkarır Bu araçların dizel olanlarınımı yoksa lpg takılmış olanlarınımı tavsiye edersiniz?aracı aldıktan sonra sık sık istanbul çevresine macera turlarınıza katılmak isterim.şimdiden yardımlarınız için çok teşekkürler:smiley:

Merhaba arkadaşım. Ben de senin gibi aylardır araştırma yapıyorum. Bu yaz motorumu satıp bir 4*4 arazi aracı almayı düşünüyorum. Senin gibi marka ve model konusunda kararsızım. Ben 15-20 bin tl arası birşey düşünüyorum.Hem arazisi iyi hem de konforlu olsun istiyorum.
Aslında Land Rover Defender hayranıyım. Ama onların eski modelleri çok hurda, yapılmışları da çok pahalı. Discoveryi de çok beğeniyorum. Onun da yakıtı beni endişelendiriyor. Mitsubishli lere de hastayım özellikle 3000 v6 olanlara, En son da Hyundai Galloper var. O da model olarak çok hoşuma gidiyor.
Bu araçları kullanan arkadaşlardan tecrubelerini bizimle paylaşmalarını rica edeceğim.
Herkeze teşekürler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR