4inch Te Flexi Ve Normal Yükseltme Kiti

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Sahinozkur Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,098

Sahinozkur

Önce WJ sonra ZJ
Yer
İstanbul
4inch te flexi ve normal yükseltme kiti arasında ne fark var? aşağıdaki 2 kitten birini alacağım hangisini önerirsiniz

http://www.deltalastik.net/?urun-11251-Grand-Cherokee-Yukseltme-Kiti-4---X-flex.html

http://www.4x4parca.com/YUKSELTME-KITI-4-WJ-GRAND-CHEROKEE-99-04-USA,PR-276.html

Ynt: 4inch Te Flexi Ve Normal Yükseltme Kiti

Cevap gelmedi ama bir sorum daha olacak,
araca flexi kiti almak için firmayı aradığımda mafsallı ön şaft almamı önerdi yoksa arazide zorlamada şartı bırakırmışım??

bu kitle şanzımanı indirdiğimizde açı sorunu olmaya devam ediyormu WJ lerde??

Flex kit daha fazla esneme kabiliyeti sunar.sanzumani indiremeZsiniz acisini bozamazsiniz.firma dogru soylemis daha uzun mafsali olan saft almaniz gerekir veya takoz ile uzatilabilir.iki kitte 4" olsada flex olanin asfalt konforu biraz daha az arazide daha keyifli olabilir.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kesinlikle flexi kullanın, ayarlanabilir kollar olması aracın çok daha stabil olmasını sağlayacaktır. Bu kiti wj de arkadaşım kullandı çok memnun kaldı, arazi ve asfalt performansı iyi. ön şaftı mafsallıya çevirmeniz lazım, bu her iki kit içinde geçerli, 4" e ulaştığınızda en sağlıklısı bu, açısı bozulduğu için olmadık yerde kırılabilir.

aracın maliyeti devamlı artıyor, araca şeffaf çizilmez darbe emici kaplama yaptırıyorum ziebarttan, altına da kauçuk kaplama korozyon ve yıpranmayı azaltmak için , şaft tıda listeye aldım. Toplam maliyet yapılı araca eşdeğer olacak gibi:smiley:

Bu işler böyledir. Araç parası x2 formülü diye bahseder eskiler.O yüzden yapılmışını almak her zaman daha karlıdır.

benim aracı satamadım ve 2. bir araç almayıda değerlendirip eledikten sonra tek sorum kaldı

ironrock mu rough country mi hangi kit daha iyidir,

ikisinide aynı fiyatlara buldum 200-300 TL muhim değil.

bunun yanında birde ön şaftı sıfır mı alsam yoksa yaptırsam mı? bu iki konuda yorumlarınızı alabilirmiyim?

IMG_0136.JPG

Her iki markayıda zj de test ettik, iron rock kesinlikle çok daha konforlu ve yumuşak.

Iron rock elbette, fiyat farkına bağlı çok fazla varsa yaptırın sorun olmaz. Jeep satmak tamamen şans bir günde de satılabilir aylarca da sürebilir.En büyük sebep aradaki fiyat farklarını alıcılar yorumlayamıyor. Örneğin siz 45 derken diğeri 40 demişse direk 45 bin diyen pahalı söylüyor diye algılıyor alıcılar,binek araç piyasası gibi zannediyorlar.

evladiyelik olsun 10 numara olsun istiyorsanız Longarm denilen kitlerden alın arada çok fazla perfromans farkı var.
http://www.roughcountry.com/jeep-suspension-lift-kit-perf614.html

200-300 farketmez ama , bunların wj için olanlarıçok pahalıya turkiyye geliyor

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,905
Kayıtlı Üye Sayımız
166,706
Kaydolan Son Üyemiz
Ayhnn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR