40 Off-Roadcı Akyazı'da Yaylalara Çıktı

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ziya5454 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,519

ziya5454

Yeni Üye
Mesajlar
11
Tepkime Puanı
0
Gezenbilir Off-Road ekibi Sultanpınar Yaylasına Çıktı

2.Geleneksel Sakarya Off-Road Etkinliği çerçevesinde 30 Ocak 2011 Pazar günü Saat: 09.00’ da Türkiye’nin her yerinden gelen ve Sakarya’da buluşan toplam 40 araçtan oluşan Gezenbilir Off-Roadcıları Kuzuluk Güzergâhından Etkinlik için Sultanpınar yaylasına çıktı.
Akyazı İlçesi Sultanpınar yaylasında 2.Geleneksel Sakarya Off-Road Etkinliği için yollarına devam ettiler. Ayrıca Kuzuluk Kaplıca Evleri kavşağında sıralanan 40 Off-Road Araç, çevredekiler tarafından ilgiyle izlendi.

Gezi lideri Serkan Şen’in yaptığı açıklamada “Geleneksel hale gelmesini amaçladığımız ve bu sene 2.sini düzenlediğimiz Sakarya Off-Road gezisi 40 aracın katılımı ile gerçekleşti. Sakarya’nın yanı sıra Ankara, İstanbul, Yalova, İzmit, Düzce, Bilecik gibi illerden katılan dostlarımızda oldu. Amacımız Sakarya'nın doğal güzelliklerinin keyfini çıkarmak bunu yaparken de Off-Road ve Doğaseverleri bir araya toplamak. İki senedir de bunu başarıyoruz. Bize katılan dostlarımız birçok dernek ve topluluklara üye. Ama bu etkinlik bir dernek veya topluluğa ait değil, tüm Sakarya ya ait biz sadece kendi çapımızda buna vesile oluyoruz. Peki, siz kimsin diye sorarsanız biz Sakaryalı Off-Road ve Doğasever bir kaç arkadaşız. Tabi bunları söylerken bizi hiç bir zaman yalnız bırakmayan Sakarya Otomobil Sporları ve Off-Road Kulübü Başkanı ve Üyelerine, Gezenbilir üyelerine, Arazideyiz üyelerine de ayrıca teşekkür ederiz” dedi.

Haber: http://www.kuzuluk.com/haberler-698-2-40_Off_Roadci_Akyazi'da_Yaylalara_Cikti.html

 

Etiketler
Ynt: 40 Off-Roadcı Akyazı'da Yaylalara Çıktı

Sakarya grubu durmak bilmiyor