Ynt: 4 WD (Dört çekiş) Sistemin Kullanılması Gereken Koşullar
Aracım BJ60 pardon 'Hüdaverdi' ;D
Uyarılarınızı açtığım topikte okumuştum ve ardından hemen strap, mapa tedarik ettim. Vinç şu an aktif çalışıyor. Artık zamanla bu işin deneyimini kazanacağım inşallah.
Bakalım yarın gezimiz var. Buralar şu an yurdun geneli yağıişlı olduğu gibi yağmur ve çamurlu. Daha MT lastik alamadım ama en azından ekip kuvvetli ve tecrübeli. Yalnız lastik aklımda . İnşallah aksilik olmazsa yarın gezinin fotolarını yüklerim . Selamlar...
Gerçekten öyle başka araç artık beğenmez oluyorsun .MOBİDİK' Alıntı:bu keyfi yaşıyan zaten bir daha bırakamaz..başka araçtan da zevk almaz..bunu da zamanla farkedeceksiniz..aracınız nedir bilmiyorum ama size şu tavsiyelerde bulunabilirim..arka diffte kilit ,kışın mt,yazın at lastik,vinç,strap ,mapa ve ilave çeki halatı olmazsa olmazlardandır..tabi bu donanıma sahip en az iki araçla yola çıkmanızı da eklemek gerekiyor..ekipte mutlaka deneyimli biri olmalı.tehlikeli iniş ve çıkışlarda karar vermek için ve deneyim kazanmak için buda gerekli..koaylıklar diliyorum..
Aracım BJ60 pardon 'Hüdaverdi' ;D
Uyarılarınızı açtığım topikte okumuştum ve ardından hemen strap, mapa tedarik ettim. Vinç şu an aktif çalışıyor. Artık zamanla bu işin deneyimini kazanacağım inşallah.
Bakalım yarın gezimiz var. Buralar şu an yurdun geneli yağıişlı olduğu gibi yağmur ve çamurlu. Daha MT lastik alamadım ama en azından ekip kuvvetli ve tecrübeli. Yalnız lastik aklımda . İnşallah aksilik olmazsa yarın gezinin fotolarını yüklerim . Selamlar...