4. Uluslararasi Amasya Hava Sporları Şenligi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan peyzajist Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,549

peyzajist

Kamp I
Yer
mersin
Amasya Valisi Sayin Mehmet Celalettin LEKESİZ’in ve Belediye Başkanliginin destekleriyle 12–22 Haziran Uluslararası Ataturk Kultur ve Sanat Haftasi Etkinlikleri icerisinde yapilacak olan Uluslararasi 4. Amasya Hava Sporları Senligi Amasya Valiliği ve organizator Mehmet BOLAT işbirligiyle 19-20-21 Haziran 2009 tarihinde organize edilecektir.

Ucuslarin Amasya sehir merkezinde, 550 metre yukseklikte yaklasık 20 kanadin yan yana kalkis yapabilecegi genislikteki p3 p4 p5 ve ileri seviye pilotlara uygun Yanik tepeden yapılmasi planlanmaktadir.

Senliğe gelecek olup ismini yazdiran 300 misafirimizin ilimize gelis- gidis otobus ucretleri, konaklama, yemek ve transport ihtiyaclari karsilanacaktir. Bu yil gene gecen yillarda oldugu gibi yurtdisindan katilimcilar beklenmektedir.

Konaklama için bunyesinde tuvalet, banyo ve gece aydinlatmasi bulunduran ve gecen yilki senligimizde de misafirlerimizin konaklama yaptigi Vedia Zeren Ogrenci yurdu kullanilacaktir. İsteyen misafirler gecen yil olduğu gibi yine Yurt bahcesine cadirlarini kurup konaklayabilirler.

Amasya daki Otel ya da sosyal tesislerde konaklamak isteyenler diger arkadaslar, talep etmeleri durumunda ucreti kendileri tarafından odenmek uzere otel yada sosyal tesislerden rezervasyonlari yapilabilir.

Amasya Valiliginden davetiye talebi olacak arkadaslar, Kayit mailine ek olarak Valilik davetiyesinin ulasmasini istedikleri is adreslerini, telefon ve faks numaralarini anlasilir sekilde yazmalari gerekmektedir. Valiliğimizin davetiyeleri is adreslerine faks ve posta olarak gönderilecektir.

Katilimci listesinin son hali ypforum ve Yahoo havacilik grubunda surekli guncellenecektir.

Ayrica bu yil p4-p5 seviyesindeki pilotlarin katilabilecegi mini bir yarisma yapilacaktir..

Gelecek misafir pilotlar, mehmet@merfly.com mailine listeye kendilerinin ve arkadaslarinin bilgilerini gonderebilirler, Lutfen kayit bilgilerini eksiksiz dolduralim cunku senlikle ilgili planlamamiz tumuyle sizlerin burada verecekleri bilgiler dogrultusunda olacaktir. Kayit mailinde yer alacak bilgiler : adi, soyadi, kan grubu, konaklama sekli, pilot seviyesi yada ucus sayisi, maili, telefon numarasi, ve hangi ilden katilacagi….

Daha onceki yillarda organizasyonun hazirlanmasinda en büyük cabasi ve calismasi olan ve havaciligi bir yasam tarzi olarak edinen rahmetli Cengiz ARSU kardesimizin anisina bu yil daha fazla katilim olmasi arzusu icindeyiz

Havaciliga gonul vermis tum arkadaslarimizi senliğe bekliyoruz.

Organizasyon komitesi adına:
Başkan
Mehmet BOLAT
Cep:0539 7887873
mehmet@merfly.com

Etiketler
Ynt: 4. Uluslararasi Amasya Hava Sporları Şenligi

katılmak isteyen arkadaşlar;yatak kontenjanı dolmuştur ama festivale katılacak olanların yiyecek ve transport ücreti hala karşılanabilmektedir.

Amasyada şuan gökyüzü paraşüt kaynıyor harika bi görüntü

süper ya ;) bu yıl katılamadım festivale bikaç sorun çıkınca ama geçen yıl katılmıştım gerçekten uçuşş için çok güzel bir take off a ve yelken bandına sahip

evet şimdi ordaydım kalktıkları tepeye çıktım ama yetişemedim son periyot için çıkan arkadaşlarda geri toplanıyordu yarın inş. tekrar orada olacağım fotolarını da çekip ekleyeceğim

fotoları paylaşırsanız çok sevinirim ;) bizim takımdan üç arkadaş orada onların çektiği fotografları da merak ediyorum :smiley:

ne demek zevkle paylaşırım tabiki en geç yarın bu saatlerde eklemiş olurum arkadaşlarınızın isimlerini bilseydim onlarada ulaşırdım

şimdiden teşekkür ederim :smiley:
arkadaşlarım murat temel,önder demir ve candan fidan :smiley: festivale adanadan katıldılar :smiley: perşembe günü varmışlardı amasya ya

1.JPG
2.JPG
3.JPG
4.jpg
5.JPG

tepeye çıkınca büyük şok yaşadık fotoğraf makinasına yeni aldığım pillerin hepsi boş çıktı şoktan aldık okadar olacak dedik güldük neyseki telefon imdadımıza yetişti biraz kalitesiz ama kusura bakmayın

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR