4 Runner Tadilatı Hakkında Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yivlici Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 27
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,522

Etiketler
Ynt: 4 Runner Tadilatı Hakkında Yardım

ortalama bir fiyata gitti, hakettiği değere yani...

yanlız alacağınız aracı süsleyeceğinizi düşünürsek (vinç, lastik, yükseltme belki vs.vs)
alınca yapılacak bakımlar var..
yani ben olsam bu masraflarıda genel hesaba dahil ederim.
şöyleki:15 e aracı alsak 7,5 harcasak 22-23 e mal etsek güzel olur. :smiley:

bu arada yükseltme kiti benimki body lift kit ti 3 inch..200 dolara mal etmiştim kargo vs.dahil.
amerika ebay den.

Hocam ne güzel dediniz. 15diye. Ama kalmadı ki piyasada 15 e 4 runner. çok temiz var bir tane istanbulda 21 bin istiyor. Ama o fiytlara daha donanımlı bir çok 4x4 alınabiliyor.
sonuçta araç 93 model. E bir de 6- 7 bin masraf yaparsın . :smiley::smiley::smiley:

Aşkın Jeep'te 1 tane vardı. Kırmızı 93 model 3000 turbo dizel. Ondan mı bahsediyorsunuz acaba 21000 istiyor diye?
Selamlar.

Aşkın jeepteki kırmızı 3000 cc turbo dizel ve sanırım 30 bin tl istiyorlar. 21 bin olsaydı almıştım çoktan :smiley:
Benim dediğim sahibinden.com da beyaz renk 4 runner 2.4 b / lpg.

Araç bu hocam.

big_14842483_9nc.jpg

Askın Jeepteki aracı görmüştüm ve 20000 teklif etmiştim, ama 25000 civarlarına satar gibi görünüyordu. Herhalde satamayınca daha da aşağı çekti fiyatı diye sormuştum. Hayırlısı olsun, umarım uygun bir araç bulursunuz. Kolaylıklar,

Hala 4 Runner arıyorsanız eğer satılık bir aracım var. Rahmetli babam yıllarca bu aracı kullandı.İlk sahibide babamın patronu.O aracı ithal olarak 93 te getirtmiş.99 da kendine başka araç alınca, aracı babama vermişti. 10 senedirde babam aracı kullanmaktaydı. Son dönemde satmayı düşünüyordu artık kendisine büyük geldiğini söylüyordu.2,5 ay önce vefat edince de ben satmaya karar verdim. Kendi aracım var bu nendenle fazla.Aracın her şeyini detaylı olarak biliyorum. Değişen sadece motor üst kapak ve bagaj camı motorudur. Aracın km si biraz fazla 425.000 de. Ama araçta problem yok. 370.000 km de sadece segman atıldı.Aracın düzenli olarak bakımı yapılmaktaydı.Kazası yada boyası yoktur.[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4]

16274278eit.jpg

16274278l2k.jpg

16274278t83.jpg

16274278u4m.jpg

Selamlar ben siteye yeni katılan daha sadece anlamaya calısan biriyim.Dogayı seviyorum ve dolasmak hosuma gidiyor.Arkadasıma ait Runner var ve dizel motor (hilux)oldugunu soyluyor.23500 tl gibi rakam istiyor.Sahibinden comda arac.Sizce fiyat iyimi?Benim gibi anlamayan icin zor bir arac mı?Bilgi sahibi olanlar beni aydınlatabilirse gercekten mutlu olurum.
cok tskler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR