4 Runner Hakkında Bilgi ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ergin61 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 29
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,562
Ynt: 4 Runner Hakkında Bilgi ?..

çağlar' Alıntı:
selamlar ibrahim bey.

bende yeni aldım vx80 97 model,4,5 litre otomatik.tuğsan arkadaşımında saolsun beni yönlendirmesiyle tartarini lpg taktırdım.sakin kullanımla şehir içinde 350 kuruş yakıyor. (ama sakin)
birde 4runnerım vardı karburatorlu 2,4 oda aynı yakıyordu şehir içinde..(gerçi onda yükseltme 33 lastik vs. vardı )

bence siz şehir içi 350-400 kuruş düşünebilirsiniz yakıtı.
(ruh halime göre 325 yaktırdığım da oldu gerçi ;) 350 yakan şahısta budur.

sanıyorum bu amerikan versiyonu Lexus değil mi?

çok güzel bir aracınız var güle güle kullanın.

Etiketler

teşekkürler ibrahim bey.lexus ama hiçbir farkı yok vx80 den amblemler dışında..

çağlar' Alıntı:

Sadece İbrahim yeterli hocam, ;) biliyorum daha öncede görmüştüm, yanlış anlaşılma olmasın ben sadece teyit maksatlı olarak sordum :smiley:
yanılmıyorsam sahibinden.com da görmüştüm Maraştaydı araç öyle hatırlıyorum.

evet ibrahim maraş.
38 den girdi internete sonra 26 ya kadar düştü.ben baya hesaplı aldım.lastikler,deri döşeme,tartarini lpg,yağlar filtreler keçeler,öndiskler frenler plaka ruhsat,bana maliyet 27 civarı oldu.

evet takip etmiştim fiyatını ancak bizim memlekette üstüne bal döksen o aracın aslında toyota olduğunu ve Amerikan pazarına Lexus markasıyla çıktığını takla da atsan anlatamazsın ;D

çağlar hocam hayırlı uğurlu olsun bol çamurlu günler diliyorum. benim hayalimdede aynı araç var hatta sizin aracınızada bakmıştım ama fiyat bütceme uymamıştı. aracın ailemize katılmış olması çok sevindirici allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.

çağlar' Alıntı:

Hayırlı olsun, özellikle rengi ve deri döşemeleri çok güzel görünüyor. Alınır alınmaz da BFGoodrich'ler takılmış. ;) Allah kaza bela vermesin.

Konfor ve lüks olarak VX' den fazlası vardır ama diff. kilidi yok diye biliyorum. O'da eklenebilecek bir opsiyon nasıl olsa... :smiley:

teşekkürler arkadaşlar..
center diff lock ve arkada lsd var ergun bey ...sıradaki projeler orjinal toyota şnorkel ve tampon içi güçlü bi vinç...
ağır off-road iddiam olmadığı için bana kafidir. :smiley:)

gerçi ağır off-road iddiam yok diye kendimi avutuyorum amma hanımdan izni koparsam aracı yapacağım şablon belli. ;D ;D

IMG_0388.jpg

IMG_0384.jpg

IMG_0396.jpg

arkadaşlar sahibinden deki 4 runnerlerin 18 bin tl olanları hakkında bi şeyler yazabilirmisiniz? fiatlar nasıl sizce? Çağlar bey özellikle sizden yorum bekliyorum.. teşekkürler..

cirakoglu' Alıntı:
arkadaşlar sahibinden deki 4 runnerlerin 18 bin tl olanları hakkında bi şeyler yazabilirmisiniz? fiatlar nasıl sizce? Çağlar bey özellikle sizden yorum bekliyorum.. teşekkürler..

selam..öncelikle araca baktırmanız lazım ama siyah olan vecihi usta da bakım gördüğüne göre telefon ederseniz vecihi ustadan net ve sağlıklı bilgi alabilirsiniz.yoksa fotolara göre yorum yapacak olursak 2 side düzgün ve net foto koymamış , fikir sahibi olmak zor.sizi yanıltmış olmayayım

teşekkürler...kırmızısı 3. viteste uğultu yapıyormuş paslı bi iki yeri varmış onları yaptırdıktan sonra 17500 dedi arkadaş...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR