Ynt: 4. Geleneksel Maltepe Buluşmamız ( 8-9 Aralık 2012 )
Bu güzel buluşmaya katılan arkadaşları kutluyorum. Yine çok güzel bir buluşma gerçekleştirdiniz. Bu soğuk günlerde eminim sıcak sohbetler sizlere unutulmaz anlar yaşatmıştır. Yalnız bir çekme karavancı olarak sormadan duramıyorum. "Çekme karavan"la katılan oldu mu?
Hepinize bol keyifli ve soğuk günlerde sıcak buluşmalarınızın devamını diliyorum.
ankirali' Alıntı:
Bu güzel buluşmaya katılan arkadaşları kutluyorum. Yine çok güzel bir buluşma gerçekleştirdiniz. Bu soğuk günlerde eminim sıcak sohbetler sizlere unutulmaz anlar yaşatmıştır. Yalnız bir çekme karavancı olarak sormadan duramıyorum. "Çekme karavan"la katılan oldu mu?
Hepinize bol keyifli ve soğuk günlerde sıcak buluşmalarınızın devamını diliyorum.
Bülent Soyman ile parktaki otobüs üzerine konuşup aracı otobüsü incelemiştik üzerine de konuşmuştuk,ben yalnızca reklam amaçlı alınmış hareket te etmiyor diye düşünmüştüm yanılmışım dün Dudullu da önümde gidiyordu.
Gökhan Recep in yerini gördüm önünden geçiyormuşum,öğlene denk geldiğimde seni arayacağım.Dudulluya her zaman gitmem gittiğimde de Modoko nun hemen yanına gidiyorum,Gebze organize ye giderim genelde.Bir daha ki buluşmada senin yerin tam adresini alayım daha kolay olur.
Ferhat bey, Maltepe buluşmaları giderek güzelleşiyor ve zenginleşiyor. Özellikle eşlerin katılımı ile farklı bir ambiyans yaratılmış. Katılan karavancılara ve bu güzel resimler için size teşekkür ediyoruz Çöl Kartalı (Yeşim&Bülent)
Çöl Kartalı' Alıntı:
Ferhat bey, Maltepe buluşmaları giderek güzelleşiyor ve zenginleşiyor. Özellikle eşlerin katılımı ile farklı bir ambiyans yaratılmış. Katılan karavancılara ve bu güzel resimler için size teşekkür ediyoruz Çöl Kartalı (Yeşim&Bülent)