4. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (02-03 Temmuz 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 404
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 50,818
Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (02-03 Temmuz 2011)

devam

IMG_0568.jpg

Etiketler

gezenbilirin tüm festivallerine ve diğer birçok organizasyonlarına katılmış ve sayelerinde çok güzel organizasyonlar yaşamış biri olduğumu belirtmeliyim.
amaç asla kırıcı olmak değil yapıcı olmaktır.

birçok kişi o kadar yolu sadece kamp yapmak, mangal yapmak, bir demlik çayla sohbet etmek için gelmiyorlar. araçlarıyla gezmek eğlenmek ve oyun oynamak için geliyorlar. oynayanları izlemek için geliyorlar. ama umduklarını bulamadıklarında ise doğal olarak geriliyorlar..!!!

alınan ücret ise sadece derneğe gelir değil aynı zamanda organizasyonun eksiksiz yapılabilmesi için gerekli kaynaktır.tabi ortada bir organizasyon olması şartıyla.
düzcede arkadaşlarımızla daha önce birçok organizasyon yaptık ve tekrar da yapacağız.üstelik katılımcılardan hiçbir ücret toplamadan sadece sponsorlardan gelen gelirlerle ve kendi özverimizle başardık.inşallah yenilerini de başaracağız.

biz düzce offroad klübü üyeleri olarak cuma gününden kampa katıldık. oyunların yapılamaması dışında kendimizce gayet dinlendirici ve eğlenceli bi haftasonu geçirdik.

ancak çok daha güzel organizasyonların yapılabilmesi adına eleştrilere de hak veriyoruz.

son olarak ta kampa çeşitli şehirlerden gelen ve misafirimiz olan dostlarımızın ortak görüşü belirtmeliyim ;
-" festival falan yokmuş burda ... herhangi bir yere gitsek te biz kampımızı yapardık ... " !!!

Birçoğumuz malesef sabahın erken saatleride gölün bize sunduğu manzarayı uykuya feda ettik:smiley: neyseki sizin için kaydettim, buyrun sabahın ilk saatlerindeki göl manzarası.

http://www.youtube.com/watch?v=SbvVg3P6hjk

yunuscom' Alıntı:
Birçoğumuz malesef sabahın erken saatleride gölün bize sunduğu manzarayı uykuya feda ettik:smiley: neyseki sizin için kaydettim, buyrun sabahın ilk saatlerindeki göl manzarası.

http://www.youtube.com/watch?v=SbvVg3P6hjk

yunuscom süper bir video olmuş emeğinize sağlık, göl manzarasına kuş sesleride cabası olmuş, şahane

Yeşim' Alıntı:
yunuscom süper bir video olmuş emeğinize sağlık, göl manzarasına kuş sesleride cabası olmuş, şahane

evet kuş sesleride manzaranın bonusu oldu :smiley: ayrıca arşivimde gecenin karanlığında gölette çıldırmış bir şekilde hep bir ağızdan vıraklıyan kurbağa sesleride var ama tavsiye etmiyorum kimseye :smiley: o yüzden yüklemedim.

Arkadaşlar bişey sorucam, bu videodaki arkadaş bizden birisinemi aitti yoksa oranın yerlisimiydi çözemedim çünkü nerdeyse her çadırın yanında gördüm ve herkese hep aynı mesafede duruyordu, ama benim kapımı sabah 5 gibi çaldı ve ne verdiysem götürdü sakladı bi yerlere.

http://www.youtube.com/watch?v=99MnwzChsPg

yunuscom' Alıntı:
Arkadaşlar bişey sorucam, bu videodaki arkadaş bizden birisinemi aitti yoksa oranın yerlisimiydi çözemedim çünkü nerdeyse her çadırın yanında gördüm ve herkese hep aynı mesafede duruyordu, ama benim kapımı sabah 5 gibi çaldı ve ne verdiysem götürdü sakladı bi yerlere.

http://www.youtube.com/watch?v=99MnwzChsPg

kıyamam ben ya :( yunuscom belli ki oranın yerlisi, zamanında çok mu aç kalmış nolmuş her verdiğinizi saklamış öyle :smiley: şaka bir yana buyrun netten bulduğu bilgi...

Köpekler, çevrelerine yakın yerlere, ihtiyaçları olacak yiyecekleri gömerek, besinlerini depolarlar. Bu, insanlar tarafından istifçilik veya besin depolama olarak adlandırılır. Ev hayvanları arasında sadece köpekler, kemiklerini gömmeye eğilimi olan hayvanlardır. Vahşi hayatta yaşayan kurtlar, yakaladıkları küçük avları, daha sonra kullanmak üzere gömerler. Evcil köpekler ise kemiklerini gömdükten sonra onunla ilgilenmez, yani daha sonra çıkarıp, kullanmaz ve unuturlar. Evde yaşayan köpekler de gıdalarını koltuk araları, halı veya elbiselerin altına vs. saklar ve koku yardımıyla tesadüfen bulmazlarsa, unuturlar. Demek oluyor ki, evcil köpekler gömme işlemini besin ihtiyaçlarını garanti altına almak için yapmamaktadırlar. Bu, tamamen vahşi hayattan kalma bir içgüdüdür....

Ufak tefek aksilikler olsada güzel dostluklara vesile olduguna inanıyorum her festivalde eksiklerimizi görerek bir sonraki seneye daha saglam hazırlanmamız gerektigini düşünmekteyim
seneye daha yüksek daha zor bir tırmanma duvarı beklemekteyim bu duvar beni kesmedi :smiley:
organizasyon için emek veren tüm arkadaşlarımıza teşekkürler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR