Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (02-03 Temmuz 2011)
bugün istanbula döndüm ,benim açımdan herşey güzeldi ,konunun sadece ilk 3 sayfasını okuya bildim,okuduklarımda canımı sıktı,tamamını okuduğumda kendimce birşeyler yazmaya çalışacağım ,fakat sadece şu saatte ÖZGÜRLÜĞÜNÜZ BAŞKASININ ÖZGÜRLÜĞÜNÜN BAŞLADIĞI YERDE BİTER, demek istedim,eleştirirken önce kendimizi,eleştirelim sonra neden olduğunu ,tartışmadan bile görebilirsiniz,mesela çöplerimiz ,eminim herkes çöpünü aracına alıp gerekli yere taşımıştır,fakat ben ayrılırken çöp dağları gördüm,
mesela tuvalet ,allahın dağında insanlar il özel idaresinin tertemiz tuvaletini kullandılar,iki günlük bir kullanım sonucunu,görmek isterseniz bende fotolar var,.........
mesela off road ,sizi evine davet etmiş insanların, bahçesini harab etmiş,havuzuna pislemiş,hayvanlarının otlağını adeta yok etmiş, üstüne birde hakaret etmişseniz, bence sorun gezenbilirde değil,
gezmeyi,insana ve doğaya saygıyı,bilmeyen, bizlerde diye düşünüyorum. ÇUVALDIZ VE İĞNE BURADA DURUYOR arkadaşlar kullanmak isteyen mutlaka olacaktır.herkese iyi geceler .