4. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (02-03 Temmuz 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 404
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 51,500
Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (02-03 Temmuz 2011)

KanyaK' Alıntı:
Herşeye rağmen dostları görmek çok güzeldi, eğlenceli bir haftasonu geçirdik.
Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Haftasonu benimde objektifime takılan bir kaç kareyi izninizle paylaşıyorum.

Selamlar...

Merhaba, fotoğrafium için fotoları nereye yükleyeceğiz bilgisi olan var mıdır acep :smiley:

Etiketler

,

IMGP0422.jpg

IMGP0421.jpg

IMGP0419.jpg

hidoki' Alıntı:
Merhaba, fotoğrafium için fotoları nereye yükleyeceğiz bilgisi olan var mıdır acep :smiley:
mesajını yazıp altta dosya seç i tıkla ve yollayacağın resmi tıkla.
sonra birden fazla eklentiyi tıklayıp aynı anda 5 foto yükleyebilirsiniz.
sorunuz buysa tabii.

son_kral_54' Alıntı:
mesajını yazıp altta dosya seç i tıkla ve yollayacağın resmi tıkla.
sonra birden fazla eklentiyi tıklayıp aynı anda 5 foto yükleyebilirsiniz.
sorunuz buysa tabii.

:smiley: festival kapsamındaki fotoğraf yarışması için yarışmaya girecek fotoğraflardan bahsetmiştim, ilginize teşekkür ederim.

buralpdi' Alıntı:
bu festivalde yeni dostlar kazandım, yeni bir yer gördüm bu açıdan benim için kazançtı,
emeği geçen herkese teşekkürler :smiley:

Levent abi senin de geldiğini duyunca üzüldüm hemşerim. Keşke görüşebilseydik, sivas grubunun yanına neden gelmedin abi.

zonguldaktan 10 araç ve yaklaşık 25 ikişilik bir gurupla katıldık.bu çaptaki organizasyonlarda aksilikler olması çok doğaldır,yer seçimi hatalı olabilir,bir kaç kendini bilmez yüzünden offroad oynlarının iptal olması organizasyonu yapan arkadaşların hatası değildir.kano yarışları akıntı yüzünden iptal edilmiş,önceden öngörülememiş olabilir,yapılabilen oyunlar 3 saat rötarlı başlamış olabilir sadece anlamakta zorlandığım durum odun meselesi cuma saat dort gibi kampa vardığımızda sorduk organizasyondaki arkadaşlara akşam gelecek dendi,gelmedi gece sorduk sabah gelecek dendi,gelmedi.sabah sorduk öğleden sonra gelecek dendi gene yok.öğleden sonra sorduk akşam gelecek dendi gene yok.odun sağlanamıyor olabilir bunu anlayışla karşılamak herşeyi organizasyondan beklememek gerek fikrine sonuna kadar katılıyorum.ama organizasyonun bizleri yanlış yonlendirmesini anlamak mümkün değil.cuma günü kampa vardığımızda bizlere odun konusunda sıkıntı olabilir veya odun temin ediyoruz ama yeterli olmayabilir gibi bir bilgi dahi verilmiş olsa başımızın çaresine ona göre bakardık.biz yanlış bilgilendirildiğimiz için yolda olup gelen arkadaşlarımızıda dolayısı ile yanlış bilgilendirdik,koca karavan boş olarak geldi bu sayede.bilgilendirelim derken sonuç yanlış yönlendirme olabiliyor bu konuya dikkat edilirse daha sonraki organizasyonlarda daha iyi olur düşüncesindeyim.organizasyona emeği geçen herkese özellikle ender beye teşekkür eder saygılar sunarım.[attachment=1]

IMG_3019 (2).jpg

Ali bey teşekkür ederim, sizin fotoğraflarda çok güzel. Elinize sağlık.

Herkese Merhaba,

benim hayata bakış açım şudur: mutlu olmaya çalışırsanız ve beklentilerinizi çok yüksek tutmazsanız her yerde ve her zaman eğlenir, mutlu olursunuz. Sürekli herşeyden şikayet ederseniz kendi kendinizi mutsuz eder, kötü vakit geçirirsiniz! Sonuçta dağ başında kamp yapıyoruz. Ben olabildiğince herşeye hazırlıklı olmaya çalışıyorum. Ufak tefek eksiklerim olursa da sonuçta hepsi hepsi 2 gün. Bunlar sonuçta beni öldürmez. Sayın Bülenk Kok'un yazdığı gibi, her hafta sonu offroad yapıyoruz, bir hafta sonu yapmasak bundan ölmeyiz! Gördüğüm eksikler, bir dahaki sefere daha hazırlıklı olmam için tecrübe oldu.

Kaldı ki, biraz uğraş verince orada da odunundan WC'sine herşey mevcuttu. 8 silindir araba kullanıp, bir gezi için 300 - 500 TL yakıt parası harcayıp ta 20TL odun parasının veya derneğe bize bu güzellikleri yaşatmak için gereken masraflara bir miktar katkı yapacak olan 30 TL'nin çok olduğundan yakınmak, insanın kendi kendini mutsuz etmesinden başka birşeye yaramaz bence. Daha önceden tanıdığım, orada tanıştığım veya hiç tanımadığım insanlarla birlikte, süpermarket torbasından odun çuvalına ne bulduysak çöplerimizi hep beraber içine doldurduk ve arabaya atıp götürdük. Neyse ki çevremdeki kimse de çöp torbası verilmedi, çuvala doldurduk diye mutsuz olmadı. Biz ortak para toplayarak odun aldık. Hem orada yaşayan köylüye, yerel ekonomiye de bir daha geldiğimizde kızacağına bizi gördüğüne sevinsin diye ufacık bir faydamız olmuş oldu.

Ben gerçekten çok iyi vakit geçirdim, arkadaşlarımı gördüm, dinlendim, doğayla içi içe kamp yaptım. Dolayısıyla geldiğime çok memnunum. En çok sevindiğim şey de, bazı etkinliklerde olduğu gibi silah atan olmadı! Bu konuda duyarlı davranan arkadaşlara da teşekkürler. Ne zaman Gezenbilir'in yaptığı böyle bir etkinlik olursa memnuniyetle gelirim. Yapabileceğim herhangi bir yardım varsa da elimden geleni yaparım. Ufak tefek eksiklikler olursa da sorun etmem. Organize edenlere, emeği geçen herkese ve gelen herkese, bize bu güzel festivali yaşattıkları için çok çok teşekkürler.

Ayrıca fotoğraf ekleyenlere de vakit ayırıp uğraştıkları için çok teşekkürler.

Herkese sevgiler, saygılar.

Kerem

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,634
Kaydolan Son Üyemiz
nivacikadir

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR