4. Geleneksel Gezenbilir "Best FM" Tanışma Etkinliği (10-11 Ekim 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 196
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 48,160
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir "Best FM" Tanışma Etkinliği (10-11 Ekim 2009)

Hava tahminleri de gayet güzel bir bahar havası gösteriyor. İleriye dönük tahmin olduğu için değişme ihtimali var tabi.

http://www.dmi.gov.tr/tahmin/il-ve-ilceler.aspx?m=SILE

Etiketler

Etkinlik kapsamında ne tür aktiviteler var acaba ? Kısaca bir değinilse..

Deep' Alıntı:
Hava tahminleri de gayet güzel bir bahar havası gösteriyor. İleriye dönük tahmin olduğu için değişme ihtimali var tabi.

http://www.dmi.gov.tr/tahmin/il-ve-ilceler.aspx?m=SILE
boşverelim havanın nasıl olduğunu bizim gönlümüz bir olduktan sonra her yer bize seyran olur, biz her türlü mutlu oluruz mert.Bir arada oldutan sonra. :D ;)

arwin' Alıntı:
Etkinlik kapsamında ne tür aktiviteler var acaba ? Kısaca bir değinilse..

Pazar günü saat 13:00 te Tibet Ağırtan sahne alacak. Onun dışında gruplar halinde trekking, araçlarla çevre gezisi yapılabilir. Çok güzel bir kumsal ve berrak bir denizi var hava müsait olursa denize girilebilir. Denize karşı mangal yapılabilir. Gece ateş başında şarkı söylenebilir ;)

Varmısınız c.tesi aksam üstü kumda sıkı bir voleybol macına :smiley:))) birasına :smiley:)))
varsanız...
1- ömer sak

osak' Alıntı:
Varmısınız c.tesi aksam üstü kumda sıkı bir voleybol macına :smiley:))) birasına :smiley:)))
varsanız...
1- ömer sak

Neden olmasın... :smiley:

Cumadan giden varmı acaba ?

Organizasyon güzel görünüyor. Hem günlerdir uzaktan paylaşımlarınızı incelyereek güzel anlarınızı incelemelerle ortak oluyorum. Hafta sonu organizasyona katılılmak istiyorum. Fakat cumartesi bulusma saati? etkinliğin baslaması v.b. benim için önem taşıyor çünkü öğleden sonra -aksam üzeri gibi katılma sansım var. Gelip gelemeyeceğimi buna göre belirleyeceğim. Bu konuda bilgi verirseniz sevinirim.

Tanışmak ümidiyle,
Asus

Deep' Alıntı:
Pazar günü saat 13:00 te Tibet Ağırtan sahne alacak. Onun dışında gruplar halinde trekking, araçlarla çevre gezisi yapılabilir. Çok güzel bir kumsal ve berrak bir denizi var hava müsait olursa denize girilebilir. Denize karşı mangal yapılabilir. Gece ateş başında şarkı söylenebilir ;)

ateşssiz kamp olmaz :smiley: lütfen enstürümanlarınızıda getirin ben size şarkı,türkü bilumum musiki eserleirmizden bir demet sunacağım :smiley:

asus' Alıntı:
. Hafta sonu organizasyona katılılmak istiyorum. Fakat cumartesi bulusma saati?

Herkes kendi imkanları ile gidecek ve bir yolculuk konvoyu olmayacağı için böyle net bir buluşma saati yok.
siz dilerseniz sabahın 8'inde gelin dilerseniz gece 10'da. Çadır düşünüyorsanız gecenin istediğiniz saatinde kurmanıza da yardım ederiz :smiley:

asus' Alıntı:
Organizasyon güzel görünüyor. Hem günlerdir uzaktan paylaşımlarınızı incelyereek güzel anlarınızı incelemelerle ortak oluyorum. Hafta sonu organizasyona katılılmak istiyorum. Fakat cumartesi bulusma saati? etkinliğin baslaması v.b. benim için önem taşıyor çünkü öğleden sonra -aksam üzeri gibi katılma sansım var. Gelip gelemeyeceğimi buna göre belirleyeceğim. Bu konuda bilgi verirseniz sevinirim.

Tanışmak ümidiyle,
Asus

Biz ve bizim gibi cumartesi günü çalışmak zorunda olan arkadaşlarda akşamüstü çıkacak yalnız değilsiniz :smiley:

dagciark28' Alıntı:
Abi sende izin sorunu falan yok sanırım . :smiley: Hadi demeye bakıyorsun hazırsın . Ne güzel
Emekli ve bekar olunca boyle oluyor :smiley:)))))

Cumartesi saat 4'den sonra yolda sarı bir vosvos görürseniz o benimdir :smiley: Sunrooftan fıstık atabiliriz fazla yaklaşmayın :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri