4. Eskikaraağaç Leylek Şenliği 24-25 Mayıs'ta

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,661

YOL

SEDAT AÇIL
Yer
İstanbul, Acıbadem
Web
www.sedatacil.com
Telsiz Çağrı Kodu
TB2FKL
Eskikaraağaç Leylek Festivali'nin dördüncüsü 24-25 Mayıs 2008 tarihlerinde düzenleniyor. Uluslararası nitelikteki festivalde kuş gözlemleri, doğa yürüyüşleri ve foto safari yapılacak, belgeseller gösterilecek, fener alayı ve daha birçok etkinlik olacak.

[attachment=1]

Bursa'da, Ulubat Gölü'nün kıyısında bulunan Eskikaraağaç köyü, festival kapsamında yurtdışından da çok sayıda ziyaretçi ağırlayacak.

Ayrıntılı bilgi için:
Nilüfer Yerel Gündem (224) 452 32 00

imperiaflex_0_0_0.jpg

Etiketler
Ynt: 4. Eskikaraağaç Leylek Şenliği 24-25 Mayıs'ta

Ben Eskikaraağaç Köy'ünde Oturuyorum. Site'nizde Bulunan EskiKaraağaç Köyünde Çekilen Kayık 'ta Benim Kayığımdır Arkadaşlar :smiley: . İlginiz İçin Tşk Ederiz HerZaman Bekleriz

Korhan bey aramıza hoşgeldiniz :smiley: Çok güzel bir köyünüz var, kıymetini bilin ;) Seneye yine oradayız, görüşmek üzere...

3. Şenliğin fotoğrafları;
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=7273

4. Şenliğin fotoğrafları;
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=13259

ben de eskikaraağaçlıyım hatta korhanın kuzenıyım:smiley:
şenlik, köyümüzün bulundugu koşullarda mükemmel bir organizasyon. düzenleyenlere ve uzaklık falan dinlemeden bize katılan tüm misafirlerimize ve tabii gezenbilir üyelerine tesekkurler. hep bekleriz

börekler gözlemeler her zaman hazır. siz yeter ki gelicez deyin:smiley:

hımm 27 temmuz köy için kritik bi tarih, hele pazara geliyorsa. malum düğün mevsimi:smiley:
eğer düğün varsa hiiiç söz vermiim:p
ama aç bırakıçak değiliz ya sizi, en olmadı düğün yemeği veririz:smiley::smiley:

Yan çizmeler başladı gibi bir his doğdu nedense. sanırsam yanıldım. umarım öyledir. gerçi haklısınız. bir otobüs yiyenbilir. :eek:

tamam tamam annemle konuştum şimdi çiğ börek yaparım dedi :D hadi iyisiniz :p

annenize hürmetlerimizi iletiverin. ama mümkünse arkadaşlar gelecek kısmını alıştırarak söyleyin. ;D ve gelecek arkadaşlardan benim Sedat'ın ve sizin için şişman görünen diğer arkadaşların resimlerini şimdilik göstermeyin ki sürpriz olsun. ;)

ben hiç alıştırmıycam görünce yapmak zorunda kalır zaten :D

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,908
Kayıtlı Üye Sayımız
166,709
Kaydolan Son Üyemiz
Mete26

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.