Herkese selam
Dustercı arkadaşlar; Sabri bey profesyonel offroadcı. Dolayısıyla kendisine araç tavsiye etmemiz şık olmaz. :
Sabri bey, Duster pişman nadim olmuş hard offroadcı için uygundur. ;D ;D ;D
Ama kanı deli akan offroadcı Duster'a, Duster da bu ofroadcıya göre değildir. Ya biri diğerini ya diğeri birini bozar. ;D
Aslında bizler Duster'ın limitlerini bilmiyoruz. Daha önceleri çok tartıştık; ilk nesil dustercılar sert koşullara girmeyi hiç düşünmedik. Sayenizde limitleri de öğrenmiş oluruz.
Söylememe gerek yok ama hatırlatma babından kabul et: Şu haliyle bozuk yollarda gider ama kesinlikle yüksekliği yetersiz. En küçük bir yükseklik farklılaşmasında altını vuruyor. Dolayısıyla alırsan bi Duster, ilkönce mutlaka yükseltme yapman lazım. Daha önceleri denendi/tartışıldı; limitleri de sınırlı yükseltmede.
Kaner uslu diye bir arkadaş vardı; bazı uygulamalar yaptı.
Bilgine.
degerli dostum , profosyonel off road cu olmak icin daha 40 firin ekmek yemem lazim , bu işin sonu yok en iyisi herseyi amaci ve limıtleri dogrultusunda kullanmak ve nerde durulması gerektıgini bilmek , degerli tavsiyelerinizide goz onunde bulunduracagim
duster almakda ki asıl amacim uzun yol yapmak ozellikle yurt disi ermenistan gurcıstan azerbeycan , tum avrupa turu ozellikle baltik ulkeleri , lastik yukseltme ve vinc takmayı düsunuyorum , aracın ozellikle ecu sunu ve sigorta kutusunu suya karşi izole edecegim , agır off road yapmak gibi bir amacim yok ama gozumu kestirdigim bir dere yataginada girmek istersen girebilmeliyim , onumuzdeki son baharda kafa dengi bir dostla http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=80596.0;topicseen boyle bir gezi planliyorum ,
dusterin ekonomık motoru 6 ileri sanzimani ilk tercih sebebim mekanık dayanıklılıgınıda aksların difransiyellerin baski balatanın vs yaşayip gorecegim , bir kac ayın icindearacı almayi planliyorum , teşekkur ederim tum arkadaşlara