orsaalabanda' Alıntı:İzmir ve Ankara gruplarından yeterli talep gelmemesi nedeniyle büyük buluşmayı yapabilecek gibi görünmüyoruz..
orsaalabanda' Alıntı:Levent abi, 3 araç değil, 30 araçla da yaparız buna eminim. Ama ille de Ankara - İzmir - İstanbul'un orta noktasını bulacağız diye ön keşif gezilerine çıkıp yerel yönetimlerle görüşmeye, planla, projeyle uğraşıp ter dökmeye gerek yok bu durumda. Biz yine aynı formatta aynı yerlerde gezimizi yaparız talep olursa.
İstanbul grubuna uzak kalmazsa ve eğer isterseniz Bursa yaylalarına da gideriz. Kabul görürse yine Ankara ve İzmir grubuna da açık kapı bırakır bu durum. Ama emin değilim. Ne kadar orta noktayı bulmaya çalışsak da Ankara ve İzmir'e uzak kalıyor galiba.
orsaalabanda' Alıntı:Hayranım bu AVD'nin organize olma durumlarına.. Kuşkusuz çoğunluk üyelerinin İstanbul'da olup sık görüşüyor olmalarının payı var bunda.
İzmir ve Ankara gruplarından yeterli talep gelmemesi nedeniyle büyük buluşmayı yapabilecek gibi görünmüyoruz.. Bu durumda katılmayı düşünebilirim. Ama tarihi neden bir hafta sonrasına atıp 19 Mayıs tatilini değerlendirmemişler bilmiyorum? Üniversite sınavlarının etkisi mi acaba?
buralpdi' Alıntı:çok da hassas düşünme, ideal orta noktayıda bulsan da katılım sayısını fazla etkilemez gelmek isteyen gelecektir,
Emok festivaline(Bilecik, Küçükelmalı) motosikletiyle Adana'dan gelen arkadaş vardı
buralpdi' Alıntı:bizim şenliğimize AVD gurubuda katılabilir![]()
orsaalabanda' Alıntı:Hayranım bu AVD'nin organize olma durumlarına.. Kuşkusuz çoğunluk üyelerinin İstanbul'da olup sık görüşüyor olmalarının payı var bunda.
İzmir ve Ankara gruplarından yeterli talep gelmemesi nedeniyle büyük buluşmayı yapabilecek gibi görünmüyoruz.. Bu durumda katılmayı düşünebilirim. Ama tarihi neden bir hafta sonrasına atıp 19 Mayıs tatilini değerlendirmemişler bilmiyorum? Üniversite sınavlarının etkisi mi acaba?
Ben de sizin gibi düşünüyorum. İsteyen ve imkanı olan mutlaka katılacaktır. Kendi açımdan hem aracımın hazır olmaması, hem de üni. sınavı nedeniyle katılmam imkansız, ama sınav olmasaydı çadırımla yine katılmaya çalışırdımburalpdi' Alıntı:çok da hassas düşünme, ideal orta noktayıda bulsan da katılım sayısını fazla etkilemez gelmek isteyen gelecektir,
Emok festivaline(Bilecik, Küçükelmalı) motosikletiyle Adana'dan gelen arkadaş vardı