4. Balkanlılar Halk Oyunları Festivali

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eLf Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,005

eLf

Gezenbilir Fotoğraf Grubu
Mesajlar
513
Tepkime Puanı
0
Yer
İstanbul
İzmir, Bosna Hersek`ten Slovenya`ya on Balkan ülkesinden gelen halk oyunları topluluklarını ağırlıyor.

Benim vizöre takılanlar...

DSC_0262.jpg


DSC_0275.jpg


DSC_0306.jpg


DSC_0389.jpg


DSC_0395.jpg
 




Ynt: 4. Balkanlılar Halk Oyunları Festivali

Paylaştığınız için teşekkürler. Ben en çok ikinci mesajınızın son karesi olan DSC_0471.jpg'yi sevdim.
 



Ynt: 4. Balkanlılar Halk Oyunları Festivali

Güzel pozlar yakalamışsın Elif.
Paylaşım için teşekkürler.
 

Ynt: 4. Balkanlılar Halk Oyunları Festivali

Teşekkürler,

Tripod olsaydı daha güzel kareler yakalanırdı sanıyorum.
 


Ynt: 4. Balkanlılar Halk Oyunları Festivali

Elf, ellerine saglik, cok hos kareler yakalamissin...

Bosnayi da tanidim sanirim :D

Ayrica, nikonla iyi anlasiyorsunuz gordugum kadariyla :D
 

Ynt: 4. Balkanlılar Halk Oyunları Festivali

Ben teşekkür ederim efenim hepinize...

@Bambina

Alışma dönemimiz geçti evet, sanırım sevdik birbirimizi :D
 



Ynt: 4. Balkanlılar Halk Oyunları Festivali

Hadi hadi biraz daha kurcala makinayı sevmekten de öteye geçeceğine eminim...
Ama unutma o sadece senin aklında yarattığını çekebiliyor... :smiley:
 



Ynt: 4. Balkanlılar Halk Oyunları Festivali

Bu tip fotograflar çekmek büyük ustalık ister. Ayrıca fotograf kamerasının kaliteside önemli. Kutlarım.
 

Ynt: 4. Balkanlılar Halk Oyunları Festivali

Yorumlar için teşekkür ederim.

@Yılmaz Bey,
Ustalık ister mi bu fotoğraflar istemez mi bilemiyorum fakat dediğiniz gibi makine bu tip fotoğraflarda gerçekten önemli.

Fotoğraf bölümünde birçok yorumunuzu gördüm.
55 yıldır fotoğrafla uğraştığınızı belirtmişsiniz.
Sanırım benim gibi eleştiri yaptığınız diğer kişiler de, sizin fotoğraflarınızı merakla beklemekte.
Zira, bu kadar eleştiriyi yapanın KİM (fotoğrafçı kimliğiyle) olduğunu bilmek isteriz.
O zaman eleştirileriniz sağlam bir zemine oturacaktır.
Esirgemez de, fotoğraf ve bilgilerinizi paylaşırsanız seviniriz.
 



Ynt: 4. Balkanlılar Halk Oyunları Festivali

Eleştirmenler, genelde eleştirdikleri konularda konuya, vakıf olan kişilerdir. Ancak, bu onların eleştiri yaptıkları konuda başarılı oldukları anlamını taşımaz. Ne iş yaparsa yapsın insan, yapacağı işle ilgili bilgilere sahip olmadan başarılı olamaz. Bilgi edinmek için de çaba göstermek, emek vermek, araştırma yapmak gerekir.
Amaç, benim fotografım, senin fotografın konusunu aşmaktır. Özellikle konuyu benimseyenlere doğru yolu göstermek, çabalarını desteklemektir.
Gezen Bilir, güzel bir site. Benim benimsediğim amaca yönelik olarak kurulmuş olduğunu gördüm. Burası, geyik muhabbetlerinin yapıldığı bir siteye dönüştürülmemeli. Siz de görüyorsunuz. 5.000'in üzerinde masaj göndermiş bazı kişelerin yazdığı mesajlardaki kelime hazinesi 30'u geçmemekte. Eline sağlık, ayağını sağlık, gözüne sağlık gibi basma kalıp sözlerle dolu. Fotograf Galerisi'nin ve Gezen Bilir Sitesi'nin, kuruluş amacının bu olmadığı kanısındayım.
Site'de, birçok değerli kişinin yorumlarını gördüm ve yararlandım. Onların siteden uzaklaşmasına zemin hazırlamayalım. Bu tip değerli insanların çoğalması iiçin, kaliteyi yükseltmeye çalışalım, lütfen.
 

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,903
Mesajlar
1,525,310
Kayıtlı Üye Sayımız
166,702
Kaydolan Son Üyemiz
yabassta

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst