4. Balkanlılar Halk Oyunları Festivali

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eLf Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,005

eLf

Gezenbilir Fotoğraf Grubu
Yer
İstanbul
İzmir, Bosna Hersek`ten Slovenya`ya on Balkan ülkesinden gelen halk oyunları topluluklarını ağırlıyor.

Benim vizöre takılanlar...

Ynt: 4. Balkanlılar Halk Oyunları Festivali

Paylaştığınız için teşekkürler. Ben en çok ikinci mesajınızın son karesi olan DSC_0471.jpg'yi sevdim.

Güzel pozlar yakalamışsın Elif.
Paylaşım için teşekkürler.

Teşekkürler,

Tripod olsaydı daha güzel kareler yakalanırdı sanıyorum.

Elf, ellerine saglik, cok hos kareler yakalamissin...

Bosnayi da tanidim sanirim

Ayrica, nikonla iyi anlasiyorsunuz gordugum kadariyla

Ben teşekkür ederim efenim hepinize...

@Bambina

Alışma dönemimiz geçti evet, sanırım sevdik birbirimizi

Hadi hadi biraz daha kurcala makinayı sevmekten de öteye geçeceğine eminim...
Ama unutma o sadece senin aklında yarattığını çekebiliyor...

Güzel çalışmalar. Paylaşımınız için teşekkürler.

güzel kareler elinize sağlık

Bu tip fotograflar çekmek büyük ustalık ister. Ayrıca fotograf kamerasının kaliteside önemli. Kutlarım.

Yorumlar için teşekkür ederim.

@Yılmaz Bey,
Ustalık ister mi bu fotoğraflar istemez mi bilemiyorum fakat dediğiniz gibi makine bu tip fotoğraflarda gerçekten önemli.

Fotoğraf bölümünde birçok yorumunuzu gördüm.
55 yıldır fotoğrafla uğraştığınızı belirtmişsiniz.
Sanırım benim gibi eleştiri yaptığınız diğer kişiler de, sizin fotoğraflarınızı merakla beklemekte.
Zira, bu kadar eleştiriyi yapanın KİM (fotoğrafçı kimliğiyle) olduğunu bilmek isteriz.
O zaman eleştirileriniz sağlam bir zemine oturacaktır.
Esirgemez de, fotoğraf ve bilgilerinizi paylaşırsanız seviniriz.

Eleştirmenler, genelde eleştirdikleri konularda konuya, vakıf olan kişilerdir. Ancak, bu onların eleştiri yaptıkları konuda başarılı oldukları anlamını taşımaz. Ne iş yaparsa yapsın insan, yapacağı işle ilgili bilgilere sahip olmadan başarılı olamaz. Bilgi edinmek için de çaba göstermek, emek vermek, araştırma yapmak gerekir.
Amaç, benim fotografım, senin fotografın konusunu aşmaktır. Özellikle konuyu benimseyenlere doğru yolu göstermek, çabalarını desteklemektir.
Gezen Bilir, güzel bir site. Benim benimsediğim amaca yönelik olarak kurulmuş olduğunu gördüm. Burası, geyik muhabbetlerinin yapıldığı bir siteye dönüştürülmemeli. Siz de görüyorsunuz. 5.000'in üzerinde masaj göndermiş bazı kişelerin yazdığı mesajlardaki kelime hazinesi 30'u geçmemekte. Eline sağlık, ayağını sağlık, gözüne sağlık gibi basma kalıp sözlerle dolu. Fotograf Galerisi'nin ve Gezen Bilir Sitesi'nin, kuruluş amacının bu olmadığı kanısındayım.
Site'de, birçok değerli kişinin yorumlarını gördüm ve yararlandım. Onların siteden uzaklaşmasına zemin hazırlamayalım. Bu tip değerli insanların çoğalması iiçin, kaliteyi yükseltmeye çalışalım, lütfen.

SON KONULAR - FORUM