Ynt: 4. Balkanlılar Halk Oyunları Festivali
Eleştirmenler, genelde eleştirdikleri konularda konuya, vakıf olan kişilerdir. Ancak, bu onların eleştiri yaptıkları konuda başarılı oldukları anlamını taşımaz. Ne iş yaparsa yapsın insan, yapacağı işle ilgili bilgilere sahip olmadan başarılı olamaz. Bilgi edinmek için de çaba göstermek, emek vermek, araştırma yapmak gerekir.
Amaç, benim fotografım, senin fotografın konusunu aşmaktır. Özellikle konuyu benimseyenlere doğru yolu göstermek, çabalarını desteklemektir.
Gezen Bilir, güzel bir site. Benim benimsediğim amaca yönelik olarak kurulmuş olduğunu gördüm. Burası, geyik muhabbetlerinin yapıldığı bir siteye dönüştürülmemeli. Siz de görüyorsunuz. 5.000'in üzerinde masaj göndermiş bazı kişelerin yazdığı mesajlardaki kelime hazinesi 30'u geçmemekte. Eline sağlık, ayağını sağlık, gözüne sağlık gibi basma kalıp sözlerle dolu. Fotograf Galerisi'nin ve Gezen Bilir Sitesi'nin, kuruluş amacının bu olmadığı kanısındayım.
Site'de, birçok değerli kişinin yorumlarını gördüm ve yararlandım. Onların siteden uzaklaşmasına zemin hazırlamayalım. Bu tip değerli insanların çoğalması iiçin, kaliteyi yükseltmeye çalışalım, lütfen.