4 Aile 3 Çocuk 4 Defender Yalova Yaylaları Kampı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dturan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 129
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 49,295
Ynt: 4 Aile 3 Çocuk 4 Defender Yalova Yaylaları Kampı

bora4826' Alıntı:
Peki inşallah gelmeye çalışıcaz.Sizin gibi iyi kampçılarla kamp yapmak bizim için bir onur yaza kadar bizim freeyi satıp disco yada defender alabilirsem size kenardan bakmak zorunda kalmayacağım.Bizim free de bazı sorunlar var da malum eskişehir de 50 cm kar var.Zor çalışıyor bizim öküz ;D

Aracınızın önemi yok aslında ama çalışsa iyi olur tabi :smiley: kar ın da keyfini sürün biz burada mumla arıyoruz :smiley::smiley::smiley:

E postanızı aldım listeye ekledim bu arada.

Twitter : Overland_Tr
Instagram : overland_turkey

Etiketler

Bizi de ekler misiniz? Trek71@gmail.com

emre bey karadeniz gezisini yapamadık,sağlık olsun
beni de eklermisiniz muraterdogan74@hotmail.com

Akşama doğru bizim arabanın fotoğrafını paylaşsam olur mu ? Konuyu dağıtmadan tabii sizde isterseniz.Çok güzel bir kamp olacağına benziyor.Heyecanla bekliyoruz kampı

Bora bey benim için hiç sorun yok ama tanışma konunuza bakındım bulamadım. Temiz bir sayfa açıp bize sizin öküzü ;D (affınıza sığınarak yazdım) bahane edip tanışmaya ne dersiniz?

Nerde ne zaman ancak bizim araba uzun yolda arıza yapıyor malum motor son demlerini yaşıyor da ;D

Bizim öküzü 2-3 aya kadar değiştirebilirsem overland turkey ailesi ile biz oğlumla kamp yapmak isteriz.Şuan discovery 2004 bakıyoruz oğlumla yazın kampa o sıcakta disco 2 rahat olur diye düşünüyoruz.
Saygılar

İnşallah. 2015 gezi takvimi üzerinde çalışmalarımız devam ediyor umuyorum yakın zamanda paylaşmış oluruz.

Selamlar/Sevgiler.

Emre merhaba 2014 de siz saroz körfezine gittiniz mi ? Şimdilik yaz kimler gelcek bir liste yapsak diyorum.
Saygılar

bora4826' Alıntı:
Emre merhaba 2014 de siz saroz körfezine gittiniz mi ? Şimdilik yaz kimler gelcek bir liste yapsak diyorum.
Saygılar

Saroz ya da Yarımada ya her sene istisnasız gideriz. Liste için önce bizim bazı şeyleri netleştirmemiz lazım akabinde zaten paylaşacağız.

Fotoğrafları paylaşmanız yada bana email adresimden gönderseniz olur mu ?

Yaza kadar defender yada disco 2 alacağım.Arabayı aldıktan sonra bir hafta sonra bir geziye çıkarız hem birbirimizi tanırız hemde yaza hazırlık yaparız.Emre,Derya,Tafa oltaları hazırlıyorum şimdiden bu sene galiba siz zodiac botla avlanıyoduz doğru mudur?

takipte olanlar için küçük bir not...

01-03 Mayıs tarihleri arasında İstanbul'da kamp planlıyoruz. Detayları 1-2 haftaya paylaşırız inşallah.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,824
Kayıtlı Üye Sayımız
166,618
Kaydolan Son Üyemiz
ashi02

Çevrimiçi üyeler

Geri