selam derya selam emre,öncelikle helal olsun valla,saros tatilinizi ve şimdide yalova yayla gezinizi ilgiyle okudum.tebrik ederim ikinizide...
hep bir gezi seyahat isteğiyle ama kısa ama uzun ve 5 yıldız tatillerinden uzak ilk başlarda eşimle sonra hayatımıza renk olan kızımızla gezdik durduk.oteldi pansiyondu derken geçen yaz ilk defa küçük basit bir çadır kampı bile yaptık.çok güzeldi kızımızın çadır kurduğumuz alandaki sabahı akşamı neşesi.çok iyi anlıyorum çocuklara doğadaki aldıkları enerjinin ne kadar paha biçilemez olduğunu.tekrar tebrik ediyorum ikinizide.
derken günlük ve şehir hayatı araçlara sahipken uzun yılların ardından bir discovery td5 girdi hayatımıza.
bir aracı bu kadar seveceğim aklıma bile gelmezdi.haliyle onunla ufkumuzda açıldı,gidilemeyene gidebiliriz üztüne çadırda kurarız onuda yaparız bunuda yaparız derken kamp gezi araştırmalara başladık ve hikayeniz tam bizimde yapmak istediğimiz türden çıktı...
çok isteriz bir programınızda ama kısa ama uzun bir köşesinden size katılmak tanışmak.
tecrübelerinizi paylaşmak çocuklu kampı sizden dinlemek...
yakın zamanda böyle bir planınız varsa ve iş programım da uygun olursa çok isteriz ailecek sizde katılmak...
erdinccelik@gmail.com
görüşmek üzere