4.4 benzinli 03
3.0 td6 05
3.6 tdv8 08
4.4 dizel 12
bu araclarin hepsini kullandim icinde 4.4 benzinli kadar sorunlusuni gormedim surekli hortum patlamalari epc isiklari hararetler airmatic arizalari lpg ile uyumsuzluk sanziman arizalari dunyada en aon alacagin araba olsun hocam .
Range rover bizim ulkemize kesinlikle uygun bir araba degil . 200.000 km ye kadar motoru yapilmadan dayanmis cok az araba var buna yeniler dahil . Herhangi bir sanayi sitesine gittiginizde onlarca yapilmayi bekleyen range gorebilirsiniz . Bu arac Turkiye sartlarinda yaratilisi kusurlu . Motor farketmeksizin . 3.0 td6larda motor kitleme ,sanziman ve airmatik sorunu , 3,6 tdv8lerin turbo sorunu ( cozmek icin arabayi ikiye bolup kupayi ayirip turbolarin degismesi minimum 30.000 tl ),
4,4 dizelin Vergi sorunu(23.000tl yillik ) , yeni kasa 3.0 dizel 286 nin dogustan essek ve cok fazla kronik sorunu yani saymakla bitmez . 4,4 benzinli v8 i daha once yazdigimdan dolayi tekrar yazmadim umarim bu yazi seni range roverdan sogutur
Tavsiyede bulunayim o zaman ; japon bak masraf istemiyorsan , landcruiser , hilux ,dmax kafan rahat olsun . 'Asrafi sadece keyfi yaparsin mecburi degil
Pajero bak benimde yasim 25 pajero almayi dusunuyorum gosteriside cok severim acikcasi.
Sefa kardeşim sen boşver range i, zaten gerekli bilgileri Cem arkadaşımız vermiş. ben kullanmadım ama kullanıcı olan arkadaşlarım var, range den uzak dur... he 100 lük verdikten sonra benim param çok bakımına harcarım dersen o zaman al gez
sana 2006-7 grand cherokee 3.0 alalım. sen ne zaman geliyorsun istanbul a?
bence boşver, o aracı yürütmek gerçekten zor..
sana yorum yapan kullanıcı şanslıymış bence
)Belki de ne yapıcaz abi o zaman ne alacağız doblo mu alayım 2016
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi