4*4 low2 garage

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan oguzhan3434 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 31
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,632
Ynt: 4*4 low2 garage

Devam :smiley:

Sent from my iPhone using Tapatalk

ImageUploadedByTapatalk1431112917.732766.jpg

ImageUploadedByTapatalk1431112924.782522.jpg

ImageUploadedByTapatalk1431112933.199269.jpg

ImageUploadedByTapatalk1431112939.599250.jpg

ImageUploadedByTapatalk1431112945.982565.jpg

Etiketler

Oguzhan bey hayirli uğurlu olsun forester de bi calisma yapma imkaniniz oldumu acaba ozellikle kendi foresterime yukseltme ve aydinlatma düşünüyorum bu konuda yardımcı olabilir misiniz acaba tesekkur ederim

Istediginiz seyler cok extreme seyler degil forester icin takozlr satiliyor piyasada diger araclara yapilandan farkli bisey de degil :smiley: aydinlatma konusunda da universal urunler birlikte oturup internetten orneklere bakarak bi plan yapilabilir :smiley:

Iletisim numarasi mevcut dilediginiz zaman arayabilirsiniz.elimizden geleni yapmak icin burdayiz lakin bu isler yukseltme ve lastik diye girilir.sonra ofsetli jant daha buyuk lastik aydinlatma diye devam eder bu asamadan sonra bide tampon yapalim icine vinc koyalim deriz tavan sepeti koyariz ustune cadir olabilir stepne lastigi olabilir hatta aydinlatmalari ona baglariz isimiz cok :smiley: devam eder gider boyle liste :smiley:

Abartili bisi düşünmüyorum offroadci degilim tamamen biraz görsellik icin planim kafama yatmazsa yaptirmam belkide maksat makyaj niteliginde

Ortalama 5-6 cm araciniz yukselir takoz ile 1-2 ebat aracinizi yormayacak moturu sanzumani zorlamayan lastik ebati ile de dusunursek 7-8cm yukseklik kazanilabilir.cok guzel ornekleri var.tabiki sizin ne istediginiz onemli fiyat politikasina bakmak gerekiyor.ne istiyorsaniz ona gore ihtiyaclariniza gore araciniza uygulama yapabiliriz

ImageUploadedByTapatalk1431179045.439074.jpg

ImageUploadedByTapatalk1431179021.419593.jpg

Ynt: 4*4 Low2 Garage

Merhaba
bahçeşehir şubeniz açıldı sanırım, 2 adet defender sahibiyim. birtanesini detaylı bir revizyondan geçirmeyi düşünüyorum. İletişime geçebileceğim bir numara verirseniz görüşmek isterim.

Ilk ve tek subemiz aslinda baska yerlerde dagilmanin isi aksatmaktan baska birsey olmadigina inaniyoruz.
+90 (545) 654 81 95 ayhan kalayci ustamizin ismi tum detaylari konusabilirsiniz kendisiyle

Bf godrich at lastik iyimidir ıslak zeminde cok kayar diyorlar istanbul genelinin disinda senede bi kac kez memleketime giderim hafif araziyi severim karli zeminde ve islak zeminde bu lastik hakkinda fikriniz nedir acaba

Bf at iyilerin arasindadir.cok camurda is yapmayabilir hafif arazi sartlarinda kullanilabilir.ayrica uzun yolda ses yapmaz islak zeminde performansini pek bilmiyorum karda iyiydi ama

Oguzhan bey bilgi icin tesekkur ederim islak zemin onemli benim için malum genel kullanim istanbulda kislarda genelde yagmurlu geçtiği icin onemli bi unsur oluyor haliyle beylene beylene gezerken biyerlere kayip cikmak istemem sizin bilginiz olur diye düşündüm size gelen araclardan dolayi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,806
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
Ynsemr81

SON MESAJLAR

SON KONULAR