KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
aslında en güzel örnek bir bisiklet lastiğini orta milinden tutup çevirin. Arada yatay ve dikey haraket yaptırmaya çalışın. ne kadar zorlanacağınızı tahmin edebilirsiniz. Devamlı offroad yapan 38 lastiğin yüksek hızda ne kadar dengeli haraket edebileceğini siz hesap edin artık ..
aslında en güzel örnek bir bisiklet lastiğini orta milinden tutup çevirin. Arada yatay ve dikey haraket yaptırmaya çalışın. ne kadar zorlanacağınızı tahmin edebilirsiniz. Devamlı offroad yapan 38 lastiğin yüksek hızda ne kadar dengeli haraket edebileceğini siz hesap edin artık ..
Aslinda fazlada kurcalamak iyi degil Araba yuksek oldugu icin ruzgar anormal etkiliyor Buna ragmen gayet duzgun gidiyor Sadece ilk gaz vermede kafa gezdiriyor
Evet,bunu direk ve sadece lastik ile ilişkilendireceksek ki yanlışta olmaz.
Bu tip ani güç bindirmelerinde,hele birde lastikler M/T ise,normal denilebilir.
Fakat yanlış anlaşılmasın,bu normal tanımlamasını bu araç için söylüyorum (araçta yapılan toplam değişiklikler ve buna bağlı olarak yansımaları,yani her araçta olucak diye bir kuralda yok)
İşte burda,lastiğin ve buna bağlı olarak blokların, gerek kimyasal gerekse geometrik yapıları etkin olabiliyor.
Hakanın Def110 38 olacak ama henüz olmadığı için işaretlemedim. Sadece 1 defa 35 i işaretledim.
37 kullanan Orkun ve iksje var sanıyorum forumda başka 38 yok bildiğim kadarıyla, 35 ler zaten artık yol lastiği oldu, Bendeki 3 arabada, Nacinin d110 unda , Adnanın Azman D90 ında hep 35 var.