38 Inch Lastik Kullanan Var mı?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ufukozkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 119
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,493

Lastik olcunuz nedir ? (Inc yukskligi)

• 31 ve alt olculer

Kullanılan: 24 32.9%
  • 33

Kullanılan: 27 37.0%
  • 35

Kullanılan: 14 19.2%
  • 37

Kullanılan: 2 2.7%
  • 38 ve yukari olculer

Kullanılan: 6 8.2%

• Kullanılan toplam oy
    73

Etiketler

Ynt: 38 Inch Lastik Kullanan Var mı?

Yavuz hesaplayip sonucu cikarmisdir diye ona sorayim dedim

Biladerim simdi bu arac bu lastikle bu gostergeyle kac km yapiyordurki?

Kocaolanspeed.jpg

jeep' Alıntı:
bende 35 lastikle 80 km yi gösterdiğinde 120 km gps yazıyor. 120 ye gelsem uçarım sanırım.

Sahsi dusuncem, olcumsuz tecrubeyle :smiley:

Buna 115 desek gidisatima gorede 130-135 ancadir Ama gps ile bi gun olcmem lazim Ciddi merak etmeye basladim :smiley:

Birde dusuk suratle yuksek surat arasindaki oranin ayni olacagini sanmiyorum

mesela 80-120 arasi 40 km ise 120 ile giderkende 160 olacagini sanmiyorum

Yavuz 100 km ile olcmusdu hatirlayamadim Neyse yazar:smiley:

ufukozkan' Alıntı:
:smiley: :smiley: ne yapalim defenderimiz yokki soyle yapistirip gitsek ahhhh ahhhhhh alamadik :smiley:
Yakışırdı abi sana o defender hemde v8 beni bozar ama sana uyardı ;)
Göktuğ'u biraz kızdırayım yavaş yavaş tükeniyorsunuz şimdiden sende başla yavaş yavar defender bakmaya ;D ;D ;D

ya ben şimdi ne diyeyim. Bir cj 160 km nin üzerine çıkıyor. 38 lastikle. Jest olsun diye 65 ps lik defendera iltifat ediliyor. Sonra da Göktuğ kızmasın deniyor. Şu çok mükemmel defenderınızın bizim cj lerden köpek taşıma katsayısı dışında iyi bir özelliğini öğrensem, gidip alırım herhalde bir tane. Sonra da cj lerin soyu tükeniyor filan. Bir gün herkesin CJ si olmasın. Bırakın o ayrıcalıkta bize kalsın ;D

ufukozkan' Alıntı:
Sahsi dusuncem, olcumsuz tecrubeyle :smiley:

Buna 115 desek gidisatima gorede 130-135 ancadir Ama gps ile bi gun olcmem lazim Ciddi merak etmeye basladim :smiley:

Birde dusuk suratle yuksek surat arasindaki oranin ayni olacagini sanmiyorum

mesela 80-120 arasi 40 km ise 120 ile giderkende 160 olacagini sanmiyorum

Yavuz 100 km ile olcmusdu hatirlayamadim Neyse yazar:smiley:

Ufuk abi bu çok bilinmeyenli denklem olmuş, çözülemez, çözülmesi için senin tüm vites, arazi ve ayna mahruti oranlarını bilmem gerekir ki bunları sanırırm sende bilmiyorsundur. Alırız GPS i temiz temiz deneriz. ;D ;D

Bendeki şimdi 38 lerle ibre 60 km/h gösteriyor, GPS 77,8 Km/h . yani 100 gösterdiğinde 127 km ile gidiyor olacağım. şehir içinde ibrenin gösterdiği ile en fazla 90 a çıkabilidim.

yunus bager' Alıntı:
Yakışırdı abi sana o defender hemde v8 beni bozar ama sana uyardı ;)
Göktuğ'u biraz kızdırayım yavaş yavaş tükeniyorsunuz şimdiden sende başla yavaş yavar defender bakmaya ;D ;D ;D
Hiç kızma ben yol tutuşundan bahsediyorum sen 160 kmh la o cj yi yolda tut
bende defenderin v8 iyle 180 kmh yapacam
(Naci abi defenderi ödünç versene ) ;D ;D ;D

yunus bager' Alıntı:

Bu arada bende sormus olayim

Yolda giderken bi sorun yok ip gibi gidiyorda Ilk gaz verdigimde ve gazi biraktigimda bi kafa gezdiriyor

Kupelerde makaslarda bi sorun yok Hatta onleri kaynakladik

Dif kilidinden olabilir diyen var Bana gorede arka makaslar oncekine gore duzelmis diyebilirim Bundan olabilirmi?

Bunuda makaslara kavis verdirip deneyecegim Baska onerisi olan varmi?

60 gösterge 90 gps ,, 80 gösterge 120 gps ,, 90 göstergeye gelemedim daha.. ;D

yunus bager' Alıntı:

3 sene önce cj standart halindeyken 172 km video kayıtlı belgem var. 31 AT lastikle.. Bulabilirsem hemen yayınlarım.

ufukozkan' Alıntı:
Bu arada bende sormus olayim

Yolda giderken bi sorun yok ip gibi gidiyorda Ilk gaz verdigimde ve gazi biraktigimda bi kafa gezdiriyor

Kupelerde makaslarda bi sorun yok Hatta onleri kaynakladik

Dif kilidinden olabilir diyen var Bana gorede arka makaslar oncekine gore duzelmis diyebilirim Bundan olabilirmi?

Bunuda makaslara kavis verdirip deneyecegim Baska onerisi olan varmi?

direksiyon sistemindeki boşluktan kaynaklanıyor olabilir.. sıfır boşluk hiç görmedim cj lerde..

jeep' Alıntı:
3 sene önce cj standart halindeyken 172 km video kayıtlı belgem var. 31 AT lastikle.. Bulabilirsem hemen yayınlarım.

33 inclerle ibre 140 dayaniyordu Ama motor cok fena bagariyordu :smiley: Gercek km ne bilmiyorum
direksiyon sistemindeki boşluktan kaynaklanıyor olabilir.. sıfır boşluk hiç görmedim cj lerde..
Biraz bosluk vardi
boslugu aldik Bu seferde hafif dalma yapdi eski haline getirdik

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

SON KONULAR

Geri