KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Yakışırdı abi sana o defender hemde v8 beni bozar ama sana uyardı
Göktuğ'u biraz kızdırayım yavaş yavaş tükeniyorsunuz şimdiden sende başla yavaş yavar defender bakmaya ;D ;D ;D
ya ben şimdi ne diyeyim. Bir cj 160 km nin üzerine çıkıyor. 38 lastikle. Jest olsun diye 65 ps lik defendera iltifat ediliyor. Sonra da Göktuğ kızmasın deniyor. Şu çok mükemmel defenderınızın bizim cj lerden köpek taşıma katsayısı dışında iyi bir özelliğini öğrensem, gidip alırım herhalde bir tane. Sonra da cj lerin soyu tükeniyor filan. Bir gün herkesin CJ si olmasın. Bırakın o ayrıcalıkta bize kalsın ;D
Ufuk abi bu çok bilinmeyenli denklem olmuş, çözülemez, çözülmesi için senin tüm vites, arazi ve ayna mahruti oranlarını bilmem gerekir ki bunları sanırırm sende bilmiyorsundur. Alırız GPS i temiz temiz deneriz. ;D ;D
Bendeki şimdi 38 lerle ibre 60 km/h gösteriyor, GPS 77,8 Km/h . yani 100 gösterdiğinde 127 km ile gidiyor olacağım. şehir içinde ibrenin gösterdiği ile en fazla 90 a çıkabilidim.
Yakışırdı abi sana o defender hemde v8 beni bozar ama sana uyardı
Göktuğ'u biraz kızdırayım yavaş yavaş tükeniyorsunuz şimdiden sende başla yavaş yavar defender bakmaya ;D ;D ;D
Hiç kızma ben yol tutuşundan bahsediyorum sen 160 kmh la o cj yi yolda tut
bende defenderin v8 iyle 180 kmh yapacam
(Naci abi defenderi ödünç versene ) ;D ;D ;D
3 sene önce cj standart halindeyken 172 km video kayıtlı belgem var. 31 AT lastikle.. Bulabilirsem hemen yayınlarım.
33 inclerle ibre 140 dayaniyordu Ama motor cok fena bagariyordu Gercek km ne bilmiyorum
direksiyon sistemindeki boşluktan kaynaklanıyor olabilir.. sıfır boşluk hiç görmedim cj lerde..