34 HaCaMat

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mergen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,706
Ynt: 34 HaCaMat

güzeldir trabzon güzel :smiley:

valla geldiğimde muhakkak görüşelim çünkü bu aracı pek tanımıyorum ustayada danışarak sizinlede birlik olarak hem parça teminimiz kolay olur hemde ortaya güzel ve donanımlı bir araç çıkartalım istiyorum sanırım benım kının 3500 v6 benzinli olmasından baska hıcbır fark yok senınkıyle

Etiketler

İlhan Bey merhaba. Dediğim gibi çok kolay oldu. :smiley:

Alanya'dan sabah yola çıktık. Gözüm zaten sürekli göstergelerde idi. Bilecik'e kadar herşey yolunda gitti. Babamla çok güzel yol yapıyorduk. Muhabbet, otostopçu ne arasanız vardı. 8)

Bilecik'de tünel çıkışında araba tekledi ve stop etti. Bir baktım hararet tavan yapmış. :eek: Motor kaputunu açınca üst su hortumunun yarıldığını gördük. İlyas Usta'nın direktifi ile değiştirip tekrar çalıştırmayı denedik ama olmadı. Sonrasında attık çekicinin üstüne İlfer'e getirdik. :'(

Motor açıldıkça gördük ki motor daha evvel açılmış ama çok kötü toplanmış. Tabi buna toplanmış denirse. Katmer katmer conta söktüler. Pistonlar zaten yenmiş. Motor kapağı bir acayip taşlanmış. Daha neler neler... Aslında İlyas Usta daha iyi anlatır. Ben bir süre gitmedim zaten aracın yanına sinirden. :mad: :mad: Ve İlyas Usta'ya ''Ben aracı Antalya'dan değil şimdi senden alıyorum'' diye söyledim.

Hakikaten de öyle oldu. Şimdi zevkle biniyorum. Daha bütün fonksiyonları öğrenemedim ama zaten eğlenceli olan bu öğrenme süreci değil mi? ;)

Şükrü haftasonu kampa götür bizide yeni pajeroyu çamurlayalım ;D ;D (yazın çamur olmazya bizde tozlarız ;D ;D) nedersin

Haftasonu bir arkadaşın çocuk kampını ziyarete gittik. En sonunda arazine taktım. Zorlamadan biraz da dolaştık.

Mudurnu-20120811-00071.jpg

Mudurnu-20120811-00072.jpg

Mudurnu-20120811-00073.jpg

Ekli dosyalar

• Mudurnu-20120811-00070.jpg
    Mudurnu-20120811-00070.jpg
    71.8 KB · Görüntüleme: 254

s.@ öncelikle inanın ben bir pajero sevdalısı olarak her yazıyı okuyorum kısmetse bu yaz kesınlıkle alma tarafdarıyım lakin hiç bir tecrübem olmamasına rağmen sizlerle dağ bayır gezmek adrenalin yaşamak isdeyiyorum.umarım bu sorunlarla bende karşılaşmam diye ümit ediyorum. ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,633
Kaydolan Son Üyemiz
blackrass

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR