31 martta off road yapmak isteyenler, parkuru beraber kararlaştıralım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan [TR]BOZO Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 102
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,359
Ynt: 31 martta off road yapmak isteyenler, parkuru beraber kararlaştıralım

sabri yucel' Alıntı:
İncir boğazı :D Boğazımda kaldı valla o gunu hatırlamak ile istemiyorum :-[ ...

Hoş geldin,

Bu sefer arabaları yüzdürmiycez ;)

Etiketler

cakalmehmet' Alıntı:
o avatara bayıldım zaten :D bizde bir fotoğraf çekeriz artık orda :D

o fotoğraf yanlış hatırlamıyorsam kasım ayında çekildi , ve orası Sabri beyin bogazında kaldı, aman dikkat
uyarı olarak yazıym o göletin kıyısında ani düşüşler derinleşmeler var, oraya akan bir dereden besleniyor, şu an derinlik değişmiştir ve çamurlu olduğu için dip görünmüyor, benim ön plakayı bıraktığım yer orası ve ben çok ucuz atlattım, çok dikkatli olmak acele edip hemen dalmamak lazım

ilk denemede gölün derinliklerine arabayı batırmamak daha mantıklı galiba :D

Oranın maliyeti su ana kadar 6 bin tl hala da uğraştığımıza cabası ... Arabayı yolda gitmek icin yapmışlar ... Denizaltı olarak kullanmak isteyince sonuclar ortada :smiley:

Snorkeli takana kadar değil suya girmek arabayı yıkamıyorum bile :smiley:

sabri yucel' Alıntı:
Snorkeli takana kadar değil suya girmek arabayı yıkamıyorum bile :smiley:

başkası olsa o tamirat en az 15 000 e patlardı

Allah kimseyi servislerin eline düşürmesin diyorum baskada birşeye gerek yok ...

osman_vip90' Alıntı:
teşekkürler :smiley: yer varsa gelmek isterim tabi ki , ben avcılarda kalıyorum bu taraftan ya da en yakınlarda kim varsa ya da bir yer söylerseniz ben oraya gelirim :smiley:
Sabah Kavacıktan alabilirim ancak.0532 610 71 82 gelmek istersen sabah ara.Ayrıca yanına yedek giyecek al ki kıyafetlerin çamur olursa değiştirebilesin.

apollo7474' Alıntı:
Sabah Kavacıktan alabilirim ancak.0532 610 71 82 gelmek istersen sabah ara.Ayrıca yanına yedek giyecek al ki kıyafetlerin çamur olursa değiştirebilesin.
kacta orda olayım ?

Valla ekip güzel oldu yaw... Ulen gezin bensiz beeeee..... Helal olsun valla ;D ;D

selimsani' Alıntı:
Valla ekip güzel oldu yaw... Ulen gezin bensiz beeeee..... Helal olsun valla ;D ;D

proje çiz sen ben senin yerinede gezicem, zati vinci de taktırmamışın şölleee bi kalamıycaz, yada projeyi ihaleye çıkar bekliyoruz ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

SON KONULAR

Geri