Tüm Türklerin, 30 ağustos zafer Bayramını kutlar, bize bu günleri nasip etmek için canlarını veren ecdadımızı bir kez daha minnetle anarım, ruhlarınız şadolsun...
Zafer Bayramımız Kutlu Olsun ... Bu akşam düzenlediğimiz zafer konvoyuna tüm dostlarımızı bekliyoruz . Saat 20:00 da kadıköy salı pazarında
toplanıyoruz ( valilik ve emniyetten gerekli izinleri aldık )
Bu vatan için, namusu için, dini için, toprağı için vefat eden tüm askerlerimize rahmet diler, Allah şehadetlerini kabul eder inşallah..
Tüm Türkiyenin Zafer Bayramını kutlarım..
Bütün Gezenbilir Ailesinin 30 Agustos Zafer Bayramini Kutlatim,Arkadaslar böyle Günler de Cocuklarimiza Hediyeler verelimki Unutturulmaya calisan Günleri unutmasinlar.
Zafer Bayramımız Kutlu Olsun ... Bu akşam düzenlediğimiz zafer konvoyuna tüm dostlarımızı bekliyoruz . Saat 20:00 da kadıköy salı pazarında
toplanıyoruz ( valilik ve emniyetten gerekli izinleri aldık )
bugün çok utandım, malum görevim gereği bugun töreni sunmak bana düştü, kaymakam, garnizon komutanı, müdürüm daire amirleri herkez vardı. programı elime bir aldım şehitlerimize saygı duruşu kısmı artık kaldırılmış.sadece istiklal marşı okundu..şehide artık saygı a kalmadı..ne diyim.