3 kapı suzukı grand vitara

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan scorpion_59 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,941

scorpion_59

Yeni Üye
Mesajlar
9
Tepkime Puanı
0
Yer
TEKİRDAĞ
herkese merhabalar 2005 model 3 kapı grand vitara arac aldım agır arazıde kullanmıyorum ama modıfıkasyon işlemlerini seviyorum ön tampon vinç yükseltme kiti off road tavan sepeti üst aydınlatma lambaları telsiz dalgıran gibi aksesuarları yapabilecek ist ve civarında tavsiye edebileceğiniz ustlar varmı yardımlarınız için şimdiden tskler gezenbilir ailesi.TEKİRDAĞ/ÇERKEZKÖYDEN SELAMLAR.
 

Etiketler
Ynt: 3 kapı suzukı grand vitara

İlk önce aracınız hayırlı olsun benim tavsiye edebileceğim yer istanbul anadolu yakasında kendi aracımı da yaptırdığım kendisine kefil olabileceğim cemafer bulut 4x4 garaj ve aynı zamanda suzuki servis iben aracımız yükseltme kiti kilit vinç bakım işlerini kendine yaptırdım kendi içine sinmeyen işi yapmaz kendide offrodcudur her türlü servis hizmetini alabilirsiniz kendisinden telefonu :0532 320 85 35arayın görüşün istediklerinizi söyleyin emin olun size elinden geleni yapar (malını satana kadar esnaf değil malını sattıktan sonrada dürüst bir servistir.) kara sizin . Kolay gelsin
 


Ynt: 3 kapı suzukı grand vitara

Hayırlı olsun aracınız. Güle güle binin.

Madem aracınız ağır koşullar görmeyecek neden standart haline dokunmak istiyorsunuz. Bende aynı aracın 2007 modeli var. Hiç bir yerine dokunulmamış, bu kış her hava koşulunda dağa gittim geldim en küçük sıkıntı yaşatmadı (Allah nazardan korusun cümlemizi). Hatta lastiklerinde dahi zamanı gelince standardına devam etmeye karar verdim. Nasılsa çamura-dereye girmiyorum. Niçin masraf edip arabanın orjinalliğine dokunayım.

Zor şartlara girmeyecek arabanın standartını bozmaya tek haklı gerekçe : " zevk konusu".
 




Ynt: 3 kapı suzukı grand vitara

aksiyon derken o kim arkdasım isim adres telefon numarası olursa tabıki arastırmak için bakarım ilgin için tsk ederim
 



Ynt: 3 kapı suzukı grand vitara

2005 ile 2007 suzuki arasında bir dünya fark var yahu...........Bir defa altyapıları farklı........
2005 şaseli bir araçken......2007 monoblok şaseye sahip, yani şase yok , aracın kaportası aynı zamanda şasesi.........Dolayısıyla 2007 model araç üzerinde araziye yönelik uygulamalar son derece kısıtlı diye biliyorum.........
 

Ynt: 3 kapı suzukı grand vitara

kadir arkdasım çok haklısın 2005 kasa kullanıp degıstıren dostlarım oldu ama hıc bırı 2005 kasada kı arazı ve yol kabılıyetını bulamadı bende bu yuzden 2005 kasa tercıh ettım arazının en ıyılerınden bırı hele kı bı usta el dokunmuşsa...
 



Ynt: 3 kapı suzukı grand vitara

bende 2004 ü yeni yükselttim maslakta aksiyon oto murat ustada telefonuda 05334343437
 


Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,507
Mesajlar
1,519,015
Kayıtlı Üye Sayımız
172,164
Kaydolan Son Üyemiz
erensipahi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst