3 Kapı Pajero 3.5 V6 - 2.6 Karşılaştırması

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeeper Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,318

jeeper

onLy in JeeP...!
Mesajlar
444
Tepkime Puanı
0
Yer
sakarya
Merhaba...
arazide kullanmak için cj5 imizin yanına hem arazi hemde sehir içinde kullanmak için pajero almıştık(babamın hep hayaliydi pajero) aracımız 3 kapı 2.6cc.85.000 kmde.aractan memnunuz ama sunu sorcaktım.aracı aldıgımız kişide bitanede 3.5 v6 olanı var yine 3 kapı.babamda alma meyilli.acaba bu iki aracı artıları eksileri yonunden karsılastırabilirmisiniz.motor gucu farklı ama donanım olarak daha ne gibi farklılıkları var.yazarsanız cok memnun olurum teşekkürler.
saygılarımla...
 

Etiketler
Ynt: 3 Kapı Pajero 3.5 V6 - 2.6 Karşılaştırması

2.6 ve 3.5 motorlu araçların model yılını söylerseniz bilgim dahilinde yardımcı olabilirim.
benim bildiğim 2.6 lar birinci kuşak pajero ,(1982-1991)
3.5 ler ikinci kuşak pajero olarak geçiyor (1991-1999)

1 ve 2. kuşak pajerolar birbirlerinden tamamen ayrıdırlar.
 

Ynt: 3 Kapı Pajero 3.5 V6 - 2.6 Karşılaştırması

merhaba kerim abi.yanıtın için teşekkür ederim.bizim aracımız 95 model 3.5 olan araç 98 modeldi.eger bir bilgin varsa ve paylaşırsan çok sevinirim.Bu arada 95 model hakkındada bilgiler verirsen yine çok sevinirim.daha aracı o kadar iyi tanımıyorumda.teşekkürler.
 

Ynt: 3 Kapı Pajero 3.5 V6 - 2.6 Karşılaştırması

Barış Selamlar,
2 araçta ikinci kuşak.şaseler aynı,
sadece 98 olan şişik kasa dediğimiz kasa makyajlısıdır.

Donanımda :arka kilit ,airbag,3 kademe amartisör ayarı, farkları en önemlileri,
94 model 3.0 bir araç ta bütün özellikler varken 97 model 3,5 da bu özelliklerin olmaması bizi baya şaşırtmıştı.

bu donanımlar sizin araçta varsa,geriye sadece 3.5-V6 nın 205 beygirlik motor farkı kalır.( birazda aksesuar.)
araçların yol tutuşları ve sürüşleri aynıdır.( 2,6 nın hızlanması yeterli gelmiyorsa 3,5 çözüm olacaktır.)

amaç araziyse 3,5-V6 ( kilitli) 3 kapı pajeroyu öneririm.
Pajeroyu kolay kolay kıramazsınız,kırılırsada bütçede delik açar.;D

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=6081.6080

pajero videolarına bir göz atın derim
 




Ynt: 3 Kapı Pajero 3.5 V6 - 2.6 Karşılaştırması

kerim bey bu delik olayını okuyunca hafiften bi tırsma geldi bana :p
 

Ynt: 3 Kapı Pajero 3.5 V6 - 2.6 Karşılaştırması

ladikoffroad' Alıntı:
barışın bahsettiği kasa şişik kasa olan deildir ama donanım olarak bahsettiğiniz özellikleri bulunduruyor
2.6 3 kapısını hiç kullanmadım.
3.5 V6 memnunum.

arada en önemli fark orjinal kilit ve güç.
3 kademe sertlik ayarı,100 km de 4L ye geçmesi,yolcu airbag i, tercihe göre karar verilebilir.
3.5 V6 ların bazılarında deri ahşap direksiyon+ahşap kaplama oluyor buda görselliği zenginleştiriyor.
aracın otomatik olması veya olmaması kişinin sürüş tercihine kalmış

bu arada 2 si arasında ki vergi farkınıda düşünmek gerek 98 model olanı bu seneden sonra 11-15 yaş gurubuna geçecek.
sonuş olarak Pajerolar sağlam araçlardır.
3.5 V6 ya bir binin ve aracı şehir içi ve şehir dışı deneyin derim ,böylece sürüş konusundaki soru işaretleri cevaplanır.
arazide kilit ve güç her zaman tercih edilir.
 

Ynt: 3 Kapı Pajero 3.5 V6 - 2.6 Karşılaştırması

kadri' Alıntı:
kerim bey bu delik olayını okuyunca hafiften bi tırsma geldi bana :p
Tırsmaya hiç gerek yok,;D
kronik arızaları yoktur,kırmak beceri ister.
Aracınız düzgün kullanılmışsa,bilmedik ustalar kurcalamamışsa.
yağını suyunu kontrol edin yeter.
Bursa serviste bizim araçlar yüzünden batacaklarını söylüyorlardı.;D

Parça fiyatlarını bir önceki aracım Cherokee XJ ile karşılaştırıyorum.Onun için bana astronomik geliyor.
Daha önceki gezilerimizde bir kaç yıl boyunca arkadaşlarımın Pajerolarını kullandım,hala sorunsuz şekilde gidiyorlar.
pajerıyu tercih etmemin en büyük nedenlerinden biride budur.
 

Ynt: 3 Kapı Pajero 3.5 V6 - 2.6 Karşılaştırması

zaten 3.5 in manuelini bulmak nerdeyse imkansız gibi ender rastlanıyor barışın dediğin araç sahibindende zaten tek 3 kapı manuel araç şişik kasa deil ama çift airbag sertlik ayarı var ben bu araçların motor ömrünü ve rektefe durumunu merak ediyorum v motor olduğu için biraz daha zor olduğunu duydum özellikle pajero için
 

Ynt: 3 Kapı Pajero 3.5 V6 - 2.6 Karşılaştırması

merhaba.yanıtlarınız için çok tesekkür ederim.benim bahsettigim aractata ahşap kaplama var.batuhan senin dedigin aracı ilan no sunu verirmisin.teşekkürler.
 




Ynt: 3 Kapı Pajero 3.5 V6 - 2.6 Karşılaştırması

Selamlar,adresi ben vereyim.
http://www.sahibinden.com/pajero_3500_v6_205_hp_manuel-03WQQaXQQ12180946WQQpXQQdisplayitem
araç diri duruyor.3.5 ler 500,000 garanti giderler.
bakımları aksatılmazsa daha fazla gidenleri gördüm.

servise indiğimde kaça rektifiye edilir bir sorayım,gerçi servise sadece yağ değişimlerinde yada muhabbete gidiyorum.;D
 

Ynt: 3 Kapı Pajero 3.5 V6 - 2.6 Karşılaştırması

evet abi araç bu.ben icini ahsap biliyordum ama degilmiş.bu pajeroların arkalar helezon olanları yok degil mi?
 






Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Mesajlar
1,524,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst