3. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 555
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 89,639
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 3. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

lizz' Alıntı:
Otobüs firmasına güvenmiştim,güya bikaç saat önceden ararsam yer bulabiliyordum ama bulamadım.Başka bir firmayı aradım açmadılar.Benim de gelme hevesim kaçtı diyebilirim uğraşmak istemiyorum.Öğretmen evindeki yerimi iptal ediyim bari.... ::smiley:

Okullar açıkken her an bulmak mümkün olabiliyordu ama tatildeyiz.
Tüm seferler full doluyordur.

Etiketler

lizz' Alıntı:
Otobüs firmasına güvenmiştim,güya bikaç saat önceden ararsam yer bulabiliyordum ama bulamadım.Başka bir firmayı aradım açmadılar.Benim de gelme hevesim kaçtı diyebilirim uğraşmak istemiyorum.Öğretmen evindeki yerimi iptal ediyim bari.... ::smiley:

siz nereden katılacaktınız?

biz antalyadan bu akşam yola çıkacağız ankara falansa olduğunuz yer sizi alabiliriz.

Merhaba,

etkinlikten dün haberim oldu. Bende gelmek istiyorum. İstanbul pendikte oturuyorum, tek geleceğim ve aracım yok. Otobüs firması tavsiye edebilecek birileri var mı acaba. Yada arabasında bir kişilik boş yeri olan.

İlgilenenlere şimdiden teşekkürler.

Sabah erken çıkmayı planlıyoruz ...06:00 gibi meşhur opette olabiliriz katılacak olanlar mesaj yollasın NOT : Sadece istanbuldan katılacak olanlar için bilgi veriyoruz..

ery78' Alıntı:
Sabah erken çıkmayı planlıyoruz ...06:00 gibi meşhur opette olabiliriz katılacak olanlar mesaj yollasın NOT : Sadece istanbuldan katılacak olanlar için bilgi veriyoruz..

Sizlere de ben İzmitten katılmayı planlıyorum, konvoya bağlı olarak gitmek her şekilde daha eğlenceli olacağını düşünüyorum. O saatlerde GEZENBİLİR üyeleri Bolu yolunda bayağı bir yoğun olacak düşüncesindeyim.

Teşekkürler.

Bende gelmeyi çok istiyordum ama bana engel çok ama daha sonrakilerde yerimi alacağıma kimsenin şüphesi olmasın..sizden güzel kareler bekliyorum değerli dostlar..İzmirden sevgiyle..[attachment=1]

turk-bayragi.gif

Seneye İzmir'den konvoy yaparız Sinan Bey ,

Saflığımı hoş göründe, ilk defa bir foruma üye oluyorum. Şimdi opet te olun dediniz ya, bunu üzerime alınayım mıı, yoksa arabayla gelenler için toplanma noktası mı bu. Bide bu opet yeterince meşhur olmamış sanırım. çünkü ben neresi olduğunu bilmiyorum ;)

Nabla' Alıntı:
Saflığımı hoş göründe, ilk defa bir foruma üye oluyorum. Şimdi opet te olun dediniz ya, bunu üzerime alınayım mıı, yoksa arabayla gelenler için toplanma noktası mı bu. Bide bu opet yeterince meşhur olmamış sanırım. çünkü ben neresi olduğunu bilmiyorum ;)

Sayın Nabla ,

Forumda yazılan mesajlar daha önceki yazışmaların devamı olmaktadır.
Arkadaşlarımızın bahsettiği OPET akaryakıt istasyonu ise İstanbul'dan yola çıkıp Bolu'ya gidecek arkadaşlarımızın buluşma noktasıdır.
Bu Opet'in ilk geçtiği mesajı ;

bayayhan' Alıntı:
istanbuldan yarın yola çıkanlar tem gişeler çıkıştan sonra ilk opette konvoy için buluşulabilir ben saat 11oo gibi oradayım mini bir konvoy olabilir. :smiley:

İstanbul'dan kendi araçları ile yola çıkacak arkadaşlar en geç 06'da bu istasyonda olmak zorundalar.
2-3 arkadaş bu saat üzerinde mutabık kalmışlardı.
Yanılıyor muyum.?

MaGNETICMAN' Alıntı:
Selam; evet İstanbul' dan iki araç bizde var Murat.20:00 bize uyar...
Haberleşelim

Murat nerde nasıl buluşuyoruz?

bayayhan' Alıntı:
istanbuldan yarın yola çıkanlar tem gişeler çıkıştan sonra ilk opette konvoy için buluşulabilir ben saat 11oo gibi oradayım mini bir konvoy olabilir. :smiley:

Bu arkadaşımız mesajını dün akşam 23:16'da yazmış.
Yani bugün saat 11:00'de Opet'te olmuş ve şu an büyük ihtimalle kamp yerinde çadırını kurmak ile meşguldur.

:D

Yarın ki konvoya artık.... :D :D :D Kısmet ;)

siyim' Alıntı:
siz nereden katılacaktınız?

biz antalyadan bu akşam yola çıkacağız ankara falansa olduğunuz yer sizi alabiliriz.

Teşekkür ederim ama zaten yarın dönmeyi düşünüyordum bugünden gidip.Artık benim için festivale katılma düşüncesi son buldu.Yalnız Antalya'dan direk Bolu'ya çıkmıyor musunuz siz?Antalya'dan hiç katılımcı yok mu,Antalya uyuyor mu diye seslenen olmuştu geçmiş sayfalarda yanılmıyorsam. :smiley: Demek Antalya'dan katılanlar da varmış :smiley:

evet o yazıyı bugün gördüm.. sanırım bizim kayıt yaptırdığımız gün daha erken saatte yazılmış...)
bizde 2 saate yola çıkıyoruz. katılımcılarla kamp alanında görüşmek üzere..

İyi Yolculuklar siyim.
:smiley:

Arkadaşlara Selamlarımızı iletin.

TezzMertek' Alıntı:
Okullar açıkken her an bulmak mümkün olabiliyordu ama tatildeyiz.
Tüm seferler full doluyordur.

Herşeyi geçtim de çantamı hazırlamam iki saat sürmüştü :smiley: Özellikle sormuştum ama iki üç saat öncesinden ararsam yer oluyor mu diye.Madem olmama ihtimali var,"belli olmaz hanfendi bu işler" deseydi ya ::smiley: "Tabi, olur" gibi bişiyler söyledi,sanırım adam ne dediğinden bile habersizdir gün boyu kulağına yapışık telefon psikolojisi :p :p Gece yarısı uyumadım iki saaat çanta hazırladım.Yakın mesafelere giderken eski yıllarda sorun olmuyordu ama demek ki değişmiş işler.Neyse artık ne diyelim... :-\ Sağlık olsun.... Kene spreyimi bile almıştım bu aradaaaaaaa ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,766
Kayıtlı Üye Sayımız
166,580
Kaydolan Son Üyemiz
mmehmet

SON MESAJLAR

SON KONULAR

Geri