Bizde sabah 8 de yola çıkalım diyoruz,olurmu acaba??byfreedom' Alıntı:Ankara'dan yol tarifi yapabilecek var mı acaba ?? Veya c.tesi sabah yola çıkacak olanlar _? Konvoy düzenleyenler.. Sabah 7 gibi yola çıkmayı düşünüyoruzzz
şekerşey0606' Alıntı:Bizde sabah 8 de yola çıkalım diyoruz,olurmu acaba??
[/quo
Uygun aslında. Bi küçük Konvoy organize etsek. ??? Başka gelenlerde vardır muhakkak
byfreedom' Alıntı:evet bir yer belirleyelim ve 8 de hareket olsun biz nereye derseniz gelirizşekerşey0606' Alıntı:Bizde sabah 8 de yola çıkalım diyoruz,olurmu acaba??
[/quo
Uygun aslında. Bi küçük Konvoy organize etsek. ??? Başka gelenlerde vardır muhakkak
Bencede öyle hiç abartma olmadan hemdebircanefe' Alıntı:Bayrama gidecek çocuklar gibi heyecan bastı şimdiden![]()
şekerşey0606' Alıntı:Peki ben şöyle etkili bi çağrı daha yapıyim o zaman,Eyyyyyy Ankaralılaaaarrrrrr Bidaha Duyuuunn SesimiiiiiiCumartesi günü yola çıkıcak arkadaşlarla Uygun bir yerde bi konvoy oluşturalım diyoruuuzzzzzzz,Katılıcaklar isim yazsın lütfen
![]()
sertem41' Alıntı:Cumartesi sabahı İSTANBUL dan gidecekler İZMİT ten katılabilirim sizlere.
Ridvanc' Alıntı:evet kaçmış. okudum kendisinin foruma dönmesni bekliyorum
Özel mesaj atıcam şimdi