lizz' Alıntı:Teşekkür ederim,sizlerle gitmem benim için daha kolay olacaktır ama (çünkü Bolu şehir içinde daha önce kalmadım,Seben minübüslerinin kalktığı yeri bulmam zaman alabilir bir taraftan.Zaten cumartesi akşam kamp alanını erken terketmek gerekecek gene minübüs seferlerinin erken bitmesi nedeniyle.O yüzden sabah zaman kaybetmek istemiyorum fazla.Ben sabah öğretmenevinde kahvaltıyı yaptıktan sonra 8.30 gibi yollara düşmeyi planlıyordum ama,geç kalmak istemediğim için.)sizler 9.30 gibi çıkacakmışsınız anladığım kadarıyla.Muhakkak oyalanmalar ile daha geç olacaktır çıkışınız diye tahminediyorum.İrfan Bilgin'in telefon numarasını kaydediyorum her ihtimale karşılık...Hoşçakalın.
sabah siz seben arabasına binseniz bile seben arabası tam kamp alanına kadar gitmiyor.yakalaşık 3/4 km yakınında bırakacak sizi.ordan kamp alanına ulaşım sıkıntısı çekebilirsiniz.
notekin' Alıntı:merhaba arkadaslar,
bu golde balik tutuluyormu. ne tur balik var. ona gore ekipman alalim yanimza.
bilgisi olan cvp verirse sevinirim.
sevgi saygi.
nedim ozan tekin
konuşmuştuk Bot getirecektim ama epeydir kullanmadığımdan bugün denemek için şişirdiğimde 2 yerinden patlak olduğunu gördüm maalesef .. tamir kitide yoktu... üzgünüm ..cc286nc03' Alıntı:Balıkçı arkadaşım alacağın ekipman sazan avına uygun olsun. Bir de bu gölde alabalık varmış ama ben pek bir ihtimal vermiyorum. Bu sebepten sadece sazan malzemesi getirecem. Festival alanında görüşmek dileğiyle...
kamp güzergahında PMR telsizlerinizi açık tutarsanız ( sanırım Gezenbilir kanalı 5 : ) ... yolda kaçırsanızda kamptan bile gelip alanlar olur..erkan14' Alıntı:sabah siz seben arabasına binseniz bile seben arabası tam kamp alanına kadar gitmiyor.yakalaşık 3/4 km yakınında bırakacak sizi.ordan kamp alanına ulaşım sıkıntısı çekebilirsiniz.
mustafa' Alıntı:Arkadaşlar;
Sedat'la görüştüm az önce Bolu'da havalar çok iyiymiş bilgilerinize..
By-pass' Alıntı:İşte güzel haber.....Meteoroloji bir kere de bizim için yanılsa da Pazar akşama kadar herkes dağılmasa.Kütahya dün yağışlıydı bugün bir tane bulut yok gölge 29 derece.
Bölgeyi bilenlerden rica... Cuma 16.00 gibi Mudurnu'da olacağım 1 saat alışveriş....Mudurnu'dan sonra Seben'den mi,Bolu'dan mı gelmeliyim..?
mustafa' Alıntı:Arkadaşlar;
Sedat'la görüştüm az önce Bolu'da havalar çok iyiymiş bilgilerinize..
Off_Road' Alıntı:konuşmuştuk Bot getirecektim ama epeydir kullanmadığımdan bugün denemek için şişirdiğimde 2 yerinden patlak olduğunu gördüm maalesef .. tamir kitide yoktu... üzgünüm ..
erkan14' Alıntı:sabah siz seben arabasına binseniz bile seben arabası tam kamp alanına kadar gitmiyor.yakalaşık 3/4 km yakınında bırakacak sizi.ordan kamp alanına ulaşım sıkıntısı çekebilirsiniz.
erkan14' Alıntı:mudurnuya geldikten sonra iki taraf ta aynı mesafede.ama nallıhan üzerinden mudurnuya gelecekseniz,mudurnuya gelmeden önce (nallıhanı geçince)seben kavşağı var oradan gelirseniz yolu baya kısaltırsınız..
Siz Eğer Eskişehir Nallıhan Üzeri geliyorsanız Nallıhan dan 15 km sonra Seben Bolu yol ayrımı var o yolu kullanın Mudurnuya giderseniz yolunuzu çok uzatırsınız.By-pass' Alıntı:İşte güzel haber.....Meteoroloji bir kere de bizim için yanılsa da Pazar akşama kadar herkes dağılmasa.Kütahya dün yağışlıydı bugün bir tane bulut yok gölge 29 derece.
Bölgeyi bilenlerden rica... Cuma 16.00 gibi Mudurnu'da olacağım 1 saat alışveriş....Mudurnu'dan sonra Seben'den mi,Bolu'dan mı gelmeliyim..?