3. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 555
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 89,823
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 3. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

ADRENALİN büyüksün ,xxl tulum yrn ankdaki mağazasından alıcam bi eksiğiniz varsa 03124670827 iyi günler

,,,,,,reklamlar ,,,,,reklamlar,,,,,, reklamlar,,,,,

Etiketler

merhaba arkadaslar,
bu golde balik tutuluyormu. ne tur balik var. ona gore ekipman alalim yanimza.
bilgisi olan cvp verirse sevinirim.
sevgi saygi.

nedim ozan tekin

lizz' Alıntı:
Teşekkür ederim,sizlerle gitmem benim için daha kolay olacaktır ama (çünkü Bolu şehir içinde daha önce kalmadım,Seben minübüslerinin kalktığı yeri bulmam zaman alabilir bir taraftan.Zaten cumartesi akşam kamp alanını erken terketmek gerekecek gene minübüs seferlerinin erken bitmesi nedeniyle.O yüzden sabah zaman kaybetmek istemiyorum fazla.Ben sabah öğretmenevinde kahvaltıyı yaptıktan sonra 8.30 gibi yollara düşmeyi planlıyordum ama,geç kalmak istemediğim için.)sizler 9.30 gibi çıkacakmışsınız anladığım kadarıyla.Muhakkak oyalanmalar ile daha geç olacaktır çıkışınız diye tahminediyorum.İrfan Bilgin'in telefon numarasını kaydediyorum her ihtimale karşılık...Hoşçakalın.

sabah siz seben arabasına binseniz bile seben arabası tam kamp alanına kadar gitmiyor.yakalaşık 3/4 km yakınında bırakacak sizi.ordan kamp alanına ulaşım sıkıntısı çekebilirsiniz.

notekin' Alıntı:
merhaba arkadaslar,
bu golde balik tutuluyormu. ne tur balik var. ona gore ekipman alalim yanimza.
bilgisi olan cvp verirse sevinirim.
sevgi saygi.

nedim ozan tekin

Balıkçı arkadaşım alacağın ekipman sazan avına uygun olsun. Bir de bu gölde alabalık varmış ama ben pek bir ihtimal vermiyorum. Bu sebepten sadece sazan malzemesi getirecem. Festival alanında görüşmek dileğiyle...

cc286nc03' Alıntı:
Balıkçı arkadaşım alacağın ekipman sazan avına uygun olsun. Bir de bu gölde alabalık varmış ama ben pek bir ihtimal vermiyorum. Bu sebepten sadece sazan malzemesi getirecem. Festival alanında görüşmek dileğiyle...
konuşmuştuk Bot getirecektim ama epeydir kullanmadığımdan bugün denemek için şişirdiğimde 2 yerinden patlak olduğunu gördüm maalesef .. tamir kitide yoktu... üzgünüm .. :(

erkan14' Alıntı:
sabah siz seben arabasına binseniz bile seben arabası tam kamp alanına kadar gitmiyor.yakalaşık 3/4 km yakınında bırakacak sizi.ordan kamp alanına ulaşım sıkıntısı çekebilirsiniz.
kamp güzergahında PMR telsizlerinizi açık tutarsanız ( sanırım Gezenbilir kanalı 5 ::smiley: ) ... yolda kaçırsanızda kamptan bile gelip alanlar olur..

Ankaradan gelecek ve aracı olamyan arkadaşlar şuan 1 kişilik yerimiz var yarına 3 olabilecek eğer beypazarına otobüsle gelirseniz burdan festival alanı zaten 75 km imiş.

mustafa' Alıntı:
Arkadaşlar;

Sedat'la görüştüm az önce Bolu'da havalar çok iyiymiş bilgilerinize..

İşte güzel haber.....Meteoroloji bir kere de bizim için yanılsa da Pazar akşama kadar herkes dağılmasa.Kütahya dün yağışlıydı bugün bir tane bulut yok gölge 29 derece.

Bölgeyi bilenlerden rica... Cuma 16.00 gibi Mudurnu'da olacağım 1 saat alışveriş....Mudurnu'dan sonra Seben'den mi,Bolu'dan mı gelmeliyim..?

By-pass' Alıntı:
İşte güzel haber.....Meteoroloji bir kere de bizim için yanılsa da Pazar akşama kadar herkes dağılmasa.Kütahya dün yağışlıydı bugün bir tane bulut yok gölge 29 derece.

Bölgeyi bilenlerden rica... Cuma 16.00 gibi Mudurnu'da olacağım 1 saat alışveriş....Mudurnu'dan sonra Seben'den mi,Bolu'dan mı gelmeliyim..?

mudurnuya geldikten sonra iki taraf ta aynı mesafede.ama nallıhan üzerinden mudurnuya gelecekseniz,mudurnuya gelmeden önce (nallıhanı geçince)seben kavşağı var oradan gelirseniz yolu baya kısaltırsınız..

mustafa' Alıntı:
Arkadaşlar;

Sedat'la görüştüm az önce Bolu'da havalar çok iyiymiş bilgilerinize..

Demek Sedat Bolu'da :mad: :mad: :eek: :eek:
Güya yola çıkarken haber verecekti. Yakalarım ban nasılsa O'nu :smiley:

Off_Road' Alıntı:
konuşmuştuk Bot getirecektim ama epeydir kullanmadığımdan bugün denemek için şişirdiğimde 2 yerinden patlak olduğunu gördüm maalesef .. tamir kitide yoktu... üzgünüm .. :(

Hiç sorun değil Ertuğrul Bey , kenardan avlanırız bizde :D Botu balıkla dolduracağımıza küfeleri doldururuz ;D

erkan14' Alıntı:

Bu gezi için şartlarım gittikçe zorlaşıyo doğrusu,şimdi de bu haber yani 3-4 km. yürümek!Ama sanırım trafiği yoğun bir yol olur cumartesi,yürümeyi severim ama zaman kaybetmeyi istemiyorum.Ben size özelden telimi atayım en iyisi.çünkü mesaj kotanıızın dolmadığını görüyorum.Aldığım her haber gitmemem için bir neden daha yaratıyor bana ama bu hafta sonu değişiklik yapmaya kararlıyım şu anda. Cuma gün Bolu çarşıyı biraz dolaşsam,2-3 saat festivale uğrasam o bile yeter bana.... :smiley: Hoşçakalın....

erkan14' Alıntı:
mudurnuya geldikten sonra iki taraf ta aynı mesafede.ama nallıhan üzerinden mudurnuya gelecekseniz,mudurnuya gelmeden önce (nallıhanı geçince)seben kavşağı var oradan gelirseniz yolu baya kısaltırsınız..

İlgiye teşekkürler...Nallıhan'dan değil Bilecik üstü Gölpazarı- Göynük-Mudurnu gelecektim ama uyarınızla farkettim Göynükten Seben'e yol daha kısa gibi ne dersiniz..?

Resimdeki derenin derinliği nedir ? Binek araçlar rahatlıkla geçebilirmi oradan ?

dscn2145ds.jpg

By-pass' Alıntı:

Siz Eğer Eskişehir Nallıhan Üzeri geliyorsanız Nallıhan dan 15 km sonra Seben Bolu yol ayrımı var o yolu kullanın Mudurnuya giderseniz yolunuzu çok uzatırsınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri