Yusuf..
Zirve
Ynt: 3. Geleneksel Maltepe Buluşmamızın Ardından (11 Aralık 2011)
.
.
Yusuf, biz de anonstan haberimiz olmadığı için, sabah "maltepe sahilinde doğa sever bir gurup toplanıyormuş o gurup sizmisiniz?" diye bize sorunca biz de sahil büyük herhalde başka bir noktada birileri daha var biz karavancı gurubuz demiştik. ;Dyaybek' Alıntı:Maltepe buluşmasını sabah haberinde anons ettirmişdim sunucu biraz tökezledi ;D ama amacına ulaşdıhatta bir vatandaş karavanların yanına gelip fox tv de anons edilen sizmisiniz diye ;D arşivden videoyu kopylayamadım bende ekrandan cep telefonu ile kaydettim mpg4 olduğundan movimakerde düzenlemedi bende mecburen faceye ekledim linki aşağıda.
https://www.facebook.com/photo.php?v=10150463365987529&set=vb.658937528&type=2&theater
berkcantp' Alıntı:Levent usta, çay işi karavancı dostlara iyi geldi, bu sefer başına birde çorba sarmışsın, korkarım yakında börek filanda açmaya başlarsın, işte ozaman her gittiğin yerin adresini bildirmeyi unutma.
mayıstosböce' Alıntı:Yusuf muz ortalarının farkındayım ve çok hoşlar özellikle iki tane arka arkaya verdiğin ama daha da üzerine gidersem çayları vermem deyip ağlamaya başlayacak,rızkım kesilecek.
yaybek' Alıntı:Bülent hocam balon yapıp konuşturduğunuz fotoğraflar hoşuma gidiyor ortaya pas atıyorum devamı gelir diye ;D
aslanahmet' Alıntı:Ben aday olurum ama semaver falan uğraşamam piknik tüpüyle olduğu kadar![]()