Yusuf..
Zirve
Ynt: 3. Geleneksel Maltepe Buluşmamızın Ardından (11 Aralık 2011)
.
.
hiç' Alıntı:Sevgili arkadaşlar, her şey iyi güzel de, kimselerin farkına varmadığı bir sıkıntı var aslında. Şu mayıstosböceği var ya, ona çok üzülüyorum. Gerek poyrazlar 'da gerek Maltepe' deki bu buluşmalar onun için çok yorucu, zahmetli ve külfetli oluyor. Takıntı halini aldı, inanın kahroluyorum yahuuu... Nasıl nasıl üzülüyorum anlatamam.
Bu yükten kurtulması için evine bitişik konumdaki Poyrazlar'ın hemen yakınlarında " Lodoslar " , yanılmıyorsam değerli eşinin ailesinin yaşadığı Maltepe'nin yakınlarında da " mayıstostepe " adıyla birer buluşma alanı bulmak için kendisine desteklerini esirgemeyiniz lütfen. Kutsal toprakların sayısını arttırmakta hiç birimiz için bir mahsur yok nasıl olsa, dikkat edilecek tek husus sevgili mayıstosböceğinin yaşam merkezlerine olan yakınlık. Bakın uzaklık demiyorum. Anlatabildim değil mi ?
Öte yandan, buluşmalar sırasında asla göremediğim ve sadece fotoğraflarda ortaya çıkan,kokusunu imrenerek içime çekmeye çalıştığım şu sucuklarından da bana hala ve hala bir lokma tattırmadığını da belirteyim. Dedikodu gibi olmasın aman, neyse siz isterseniz yine duymamış olun.
Karavan sahibi olanlar, yapım aşamasında olanlar, adaylar, aday adayları derken, çok güzel bir hafta sonu yaşamış olduk. En miniğinden en dedesine, herkese selam olsun.
Teşekkürlerimle...