3. Geleneksel Maltepe Buluşmamızın Ardından (11 Aralık 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan RÜZGAR Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 174
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,417
Ynt: 3. Geleneksel Maltepe Buluşmamızın Ardından (11 Aralık 2011)

.

IMG_8915.jpg

Etiketler

Yusuf tahmin ediyorum,büyüklüğünü ama bunlar bile yeterli sağol,zahmet verdik.

Mustafa bey hoşgeldiniz aramıza.

Sevgili Dalgıç hocam hepimizin unuttuğu önemli bir detayı aklımıza getirdin,bilgisayar(internet) ve Sedat hocam ın dolayısıyla Gezenbilir in varlığı, bu tarz forumlar imkanı olmayacak arkadaşlıklar yarattı bir çok insana,inanın bu karede ki kişilerle karşılaşma ihtimalim ne kadar azdı,bu oran hepimiz için aynı tabi ki,güzellikleri saymakla bitmeyecek bir oluşumu yarattığı için ayrıca teşekkürler Sedat Hocama ve bu arkadaşlığın kalitesini yukarı çeken bütün arkadaşlara teşekkürler.

Evet gelelim bu duruma
hiç' Alıntı:
Sevgili arkadaşlar, her şey iyi güzel de, kimselerin farkına varmadığı bir sıkıntı var aslında. Şu mayıstosböceği var ya, ona çok üzülüyorum. Gerek poyrazlar 'da gerek Maltepe' deki bu buluşmalar onun için çok yorucu, zahmetli ve külfetli oluyor. Takıntı halini aldı, inanın kahroluyorum yahuuu... Nasıl nasıl üzülüyorum anlatamam.

Bu yükten kurtulması için evine bitişik konumdaki Poyrazlar'ın hemen yakınlarında " Lodoslar " , yanılmıyorsam değerli eşinin ailesinin yaşadığı Maltepe'nin yakınlarında da " mayıstostepe " adıyla birer buluşma alanı bulmak için kendisine desteklerini esirgemeyiniz lütfen. Kutsal toprakların sayısını arttırmakta hiç birimiz için bir mahsur yok nasıl olsa, dikkat edilecek tek husus sevgili mayıstosböceğinin yaşam merkezlerine olan yakınlık. Bakın uzaklık demiyorum. Anlatabildim değil mi ?

Öte yandan, buluşmalar sırasında asla göremediğim ve sadece fotoğraflarda ortaya çıkan, :eek: kokusunu imrenerek içime çekmeye çalıştığım şu sucuklarından da bana hala ve hala bir lokma tattırmadığını da belirteyim. Dedikodu gibi olmasın aman, neyse siz isterseniz yine duymamış olun. ;)

Karavan sahibi olanlar, yapım aşamasında olanlar, adaylar, aday adayları derken, çok güzel bir hafta sonu yaşamış olduk. En miniğinden en dedesine, herkese selam olsun.

Teşekkürlerimle...

bu konuya,birincisi bu sucuk işini nasıl bu kadar öteleyebildim kendime bile şaşıyorum,bu konunun telefi olmaz ama Haldun hocam sana öyle sucuk ziyafeti çekeceğim ki en az 5 çeşit sucuk alacağım ve bu alanda kendi rekorumu seninle birlikte kıracağım söz.

Uzaklık konusuna gelince kalplerimiz uzak kalmasın Haldun hocam ,mesafeler nedir ki yanyana insanlar bile birbirlerine km lerce uzaktırlar,bir nefes kadar yakınken kalpleri birbirini bulamaz bazı insanların... eeee bu konuya metafizik olarak yaklaşmak bence daha mantıklı,fiziksel olarak yaklaşırsam aşşağıda ki fotoğrafları koymak zorunda kalacam bu da korkunç bir tezgah havası varmış gibi bir durum yaratacak.Yoksa yok böyle birşey inanın bana.O Maltepe de gözükmeyen yollar çooooook uzak çok.

[attachment=1][attachment=2]

maltepe.jpg

poyrazlar.jpg

Tebrikler arkadaşlar.

Güzel bir buluşma olmuş.

aralarından seçip gönderebileceğim son fotoğraflar aslında daha var ama birçoğu benzer daha fazla foruma yük olmama adına yeter diyorum beğenilerini yollayan tüm dostlara ayrı ayrı teşekkür ederim iyiki varsınız iyiki burdayım ;)

IMG_9049.JPG

IMG_9050.JPG

IMG_9008.JPG

IMG_8855.JPG

IMG_8939.JPG

yusuf bey ellerinize sağlık fotoğraflarınız bir harika.orada olamasakda fotoğraflarınız sayesinde katılmış kadar olduk :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR