Levent hocam, bende bir arkadaşımıza ''1 adet fazla var Fab. dönünce sana gönderiyim'' diye söz verdim. Onu Erden abiye verdiğimi unutmuşum, yanlış anlaşılmaktan korkarım, benide listeye alırsan memnun olurum.
Haşmet bey sticker tamamen Gezenbilir Doğa Sporları Derneğinin tasarufundadır,ben sadece talep ederek alıyorum ve dağıtıyorum.
İmalat konusuna karışmıyorum,en kısa zamanda bana ulaşacak olan stickerleri isteyenlere özelden adres bilgilerini
verirlerse ödemeli kargo ile göndermeye gayret ederim.
Önerinizide dernek yetkililerinle paylaşacağım uygun görürlerse size ulaşırlar.
Selamlar.
Ynt: 3. Geleneksel Maltepe Buluşmamızın Ardından (11 Aralık 2011)
Her defasında Maltepe buluşmasına gelmek için plan yapsam bir türlü katılamadım.Bu senede yol arkadaşımın hazırlıksız oluşundan cesaret edemedim.Telefon yada siteden yazıştığımız birçok arkadaşla tanışma fırsatını kaçırdık.Birdahakine kısmet diyerek kendimi avuturuyorum.
Öbür yandanda kaçırdığım (çay-çorba) asıl önemlisi ateş başı sohbetlere yanmıyor değilim.
Başta Yusufun ve diğer fotolar harika Emeği geçen ve katılan herkeze teşekkürler.
Tanju hocam bizde seni aramızda görmek yıllardır sadece sanal ortamda tanıştığımız dostların elini sıkmak isterdik ama malum şartlar herzaman uygun olmuyor ne diyelim önümüzdeki toplantılara bakacağız
Dördüncü için yönetimde tarih ve detayları netleştirince duyurusu açılacak Gökhan, etkinlik için öneri yada düşüncen varsa
memnuniyetle dikkate alırız.
güngör' Alıntı:
Dördüncü için yönetimde tarih ve detayları netleştirince duyurusu açılacak Gökhan, etkinlik için öneri yada düşüncen varsa
memnuniyetle dikkate alırız.